Uykuya dalarken korkuyla uyanmak

Bu gece oldu saat 4 oldu halen yatamadım, yani yatıyorum uykum var ama tam uyurken böyle her taraf sipsiyah görüyorum, çığlığa benzer yüksek sesler geliyor ve korkuyla uyanıyorum. Bu yattığımdan beri 6-7 kere oldu. Böyle bir şey yaşayan var mı neden olur? Bilen var mı acaba?
Bunları bende yaşadım anksiyete panik atak yaşarken ama sesler duymuyordum sadece anlık görüntü simsiyah bir şeyin içine düşüyormuşum gibi yattıktan 3-5 dakika sonra nefes nefese uyanıyordum ama sesler varsa bi tık üstü olabilir gerçekten bi uzmana psikoloğa görünün ilerlerse ilerleyen yaşlarda daha fazla sıkıntı olur bu izlediğiniz dizilerle şeylerle alakası yoktur

Bunları bende yaşadım anksiyete panikatak yaşarken ama sesler duymuyordum sadece anlık görüntü simsiyah bir şeyin içine düşüyormuşum gibi yattıktan 3-5 dakika sonra nefes nefese uyanıyordum ama sesler varsa bir tık üstü olabilir gerçekten bir uzmana psikoloğa görünün ilerlerse ilerleyen yaşlarda daha fazla sıkıntı olur bu izlediğiniz dizilerle şeylerle alakası yoktur.

Evet bende de görüntü simsiyah oluyor. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı