Uykuyu alamamak

10 dakika uyuma olayı falan hikaye. Günde 10 saatten uyumama rağmen bu bana yetmiyor. Benim gibi uykuya düşkünsen yapacak bir şey yok. Okulda da ilk saat uyu kafanı toparlarsın. Hatta ben bazen abartıp öğle arasına kadar yatıyorum.

Biraz. Tersini yapıp 12 gibi değil de uyanacağınız saatten. 3 4 saat öncesinde ystmayı deneseniz ?

Size çok daha farklı bir yöntem söylemek istiyorum. Öncelikle uyku alamayışınız sebeplerinden biri ve bence en önemlisi vücudunuzdaki toksinler. Toksinlerden dolayı yeterince vücut dinlendiğini kavrayamıyor. Bu sebepten ötürü, size detoks öneririm. Vücuttaki toksinlerden, ödemlerden arındıktan sonra çok ciddi fark yaratacağını göreceksiniz. Ve bence bana dua edeceksiniz

Çok basit. Daha az uyu. Gün içerisindeki yorgunluk vs. her şeyin uykuyla alakalı olmadığı kanıtlanmıştır. Daha az uyursan hafızan dinç olur, beynin de o uyuşukluktan kurtulur ve daha iyi çalışır. Dediğimi bir deneyin. Zamanla uyku sürenizi düşüre düşüre ideal bir süreye getirin. Ayrıca hafızan da kuvvetli olur. Sınava hazırlanıyormuşsun bir de. İşine yarayacaktır bu.

Yasadiginiz yerin havasi kirli ve odanizi da yeteri kadar hsvalandirmiyor olabilirsiniz.

Yada bunye meselesi.

Ben önceki sene ilk 2 ders bildiğin uyuyordum.Ama bu sene hiç bir problem yaşamıyorum 5-5.30 saat uykuyla bünyem Alıştı sanırım senin de alışınca düzelebilir.

Önerileriniz için teşekkür ederim, biraz daha bekledim fakat düzelmedi. Doktora gitmeyi düşünüyorum, hangi bölümden randevu almalıyım ?

Şehirli modern insanın sorunların biri. Hepimizde var sanırım. İlginçtir o gün yorucu işler yapıp yorulup yattığımda (ki bu nadirdir tembelin tekiyim) çok daha deliksiz uyuyup, uykumu daha iyi alıyorum. Burdan çıkan sonuç, diğer zamanlar uykumun derin olmaması, kalitesiz olması.

Önceden enerjimi bitiremezdim çocukken. Fakat şimdi sigara kullandığım için yıllardır seninle aynı sorunu yaşamaktayım. 3 ay boyunca sigara bırakma evrem oldu 3 ayda bu tarz problemlerim azaldı yani sigara kullanıyorsanız kesinlikle problem o.

Benim taktik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…