Değil.
Bu sorunun cevabı bir takım kriterlere bağlı olarak değişir. 50 L benzin kapasitesi olan arabaya 100 L benzin koyamayız mesela. Yani vücudunuz bunu kaldırıyorsa ve size sorun teşkil etmiyorsa çok sorun olacağını zannetmem.Başlıkta da belirttiğim gibi; geceler benim için çok önemli saatler, bu saatlerde gecenin sessizliğinde kendime vakit ayırabiliyorum ve olayları düşünebiliyorum. Gece yavaş bir müziğin eşliğinde kendimce böyle sorgular yapmak hoşuma gidiyor. İşim sosyal bir iş olduğundan dolayı da buna ihtiyacım oluyor. Sizce gece 3 uyumak için iyi bir saat mi? 11'de kalkıyorum.
4.25 olmuş saat hala yatmadım bence 3 çok geç değil. 4 ideal 4'ten fazla geç kalınca uyku kaçmaya başlıyor. Yatmak için 4 tam ideal saat. Tabii benim gibi saat 6 da yatmayın.
Başlıkta da belirttiğim gibi; geceler benim için çok önemli saatler, bu saatlerde gecenin sessizliğinde kendime vakit ayırabiliyorum ve olayları düşünebiliyorum. Gece yavaş bir müziğin eşliğinde kendimce böyle sorgular yapmak hoşuma gidiyor. İşim sosyal bir iş olduğundan dolayı da buna ihtiyacım oluyor. Sizce gece 3 uyumak için iyi bir saat mi? 11'de kalkıyorum.
Ben daha yatmadımHemen hemen her gün 4-5 gibi yatan birisi olarak hiç güzel değil. Önermem. Sağlıksız oluyor. Ama düzensiz olmuyor.Ben kendi düzenimi böyle ayarlıyorum günlük 5 saat uyku yetiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.