Uyumayan Technopat'çı tayfa

Evde deli gibi gezerken dün yakalandım.Kardeşimin oyuncağına karanlıkta bir koydum lak diye uçtu gerisini hatırlamıyorum.😂
Bizde kimse uyumuyor. Yakalanma olasılığı yok yani. Hocam parmak ucu ile yürüyün diyeceğim ama bana sanki parmak ucu ile yürürken o parmağı havaya kaldırırken çok az da olsa ses çıkıyor. CJ'den öğrendik ama soygun yapmayı merak etmeyin.

Apartman zor insanlar ile uğraşmak daha zor. Müstakil ev lazım.
İstanbul'da müstakil ev almak için upuzun bir süre çalışmak lazım. Ömrüm yetmeyebilir. 😕

Bizde kimse uyumuyor. Yakalanma olasılığı yok yani. Hocam parmak ucu ile yürüyün diyeceğim ama bana sanki parmak ucu ile yürürken o parmağı havaya kaldırırken çok az da olsa ses çıkıyor. CJ'den öğrendik ama soygun yapmayı merak etmeyin.
Parmakları parkeden kaldırdıktan sonra eğer eskilerse çatur çutur sesler çıkabiliyor.

Alt komşumuz sağ olsun gece 4'te dombra açıp CS oynayınca sesleniyorum gel yoldaş atak diye. Zaten uyutmuyor bari yararı dokunsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı