Sağolun. Beynim kazana döndü.Allah yardımcınız olsun.
Sağolun. Beynim kazana döndü.Allah yardımcınız olsun.
Şu an çocuk ağlıyor. Uyumak istiyorum, ama uyuyamıyorum.
Bizde kimse uyumuyor. Yakalanma olasılığı yok yani. Hocam parmak ucu ile yürüyün diyeceğim ama bana sanki parmak ucu ile yürürken o parmağı havaya kaldırırken çok az da olsa ses çıkıyor. CJ'den öğrendik ama soygun yapmayı merak etmeyin.Evde deli gibi gezerken dün yakalandım.Kardeşimin oyuncağına karanlıkta bir koydum lak diye uçtu gerisini hatırlamıyorum.![]()
İstanbul'da müstakil ev almak için upuzun bir süre çalışmak lazım. Ömrüm yetmeyebilir.Apartman zor insanlar ile uğraşmak daha zor. Müstakil ev lazım.
Parmakları parkeden kaldırdıktan sonra eğer eskilerse çatur çutur sesler çıkabiliyor.Bizde kimse uyumuyor. Yakalanma olasılığı yok yani. Hocam parmak ucu ile yürüyün diyeceğim ama bana sanki parmak ucu ile yürürken o parmağı havaya kaldırırken çok az da olsa ses çıkıyor. CJ'den öğrendik ama soygun yapmayı merak etmeyin.
Allah yardımcınız olsun. Beni de geceleri yakarca yiyor kaşınmaktan kıpkırmızı oluyorum.
Aynen hocam ya komşular sıkıntılı bizim de.Ananem alt katta oturuyor sürekli evin önüne çöp atıyorlar ananem temizlemek zorunda kalıyor ev sahibi ise ilgilenmiyor.Müstakil ev huzur demek ya.Apartman zor insanlar ile uğraşmak daha zor. Müstakil ev lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.