Uyurken vücuttan sıvı geliyor

Herkese merhaba, 4-5 gündür geceleri meni gelme sorunu var. Uyurken bir kadın görüyorum sonra bir anda meni geliyor hem günah yazılır diye korkuyorum her sabahın kötünde gusul almak zor oluyor. Evet biliyorum bu normal ama her gün bana biraz fazla geldi.

Rüyalanıyorsun bu normal durum mast yapmıyorsan.

Bir kere mast yap geçer hocam, size yararı var aslında.

Hocam vallahi yapıyorum sabah kalktım baktım boşalmışım kaltım yaptım 1 tane sonra gusul aldım ama yaptıktan sonra 1 gun sonra oluyor acaba saat 12 gibi yapsam olurrmu çünkü torba 1 gunde dolar gibi.

İzlediğiniz videolar bilinçaltınıza girer, eğer günlük hayatta çok fazla +18 içeriğe/+18'e yakın içeriklere denk gelmişseniz siz farkında olmasa bile işler bilinçaltınıza.

Ne yapmam gerek işlemişse?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmam gerek işlemişse?
İlk başta nerden geldiğini bilmen gerek, örneğin Instagram keşfetinde çok fazla kadın çıkıyorsa ilgilenmiyorum diyeceksin ve böyle içeriklere tıklamayacaksın. Böyle düşünürsen gün içinde karşıma nerden çıkıyor diye suçluyu bulmuş olursun zaten.

Bu arada mastürbasyonu öyle kafana göre yapma, ilerde travmatik mastürbasyon hastası olursun başına çok iş açar. Zorunda kalmadıkça yapmamaya çalış.

İlk başta nereden geldiğini bilmen gerek, örneğin Instagram keşfetinde çok fazla kadın çıkıyorsa ilgilenmiyorum diyeceksin ve böyle içeriklere tıklamayacaksın. Böyle düşünürsen gün içinde karşıma nereden çıkıyor diye suçluyu bulmuş olursun zaten.

Bu arada mastürbasyonu öyle kafana göre yapma, ileride travmatik mastürbasyon hastası olursun başına çok iş açar. Zorunda kalmadıkça yapmamaya çalış.

Hocam bence bu normal değil bende de oluyor arada da gece o tarz rüyalar görsem ama sabaha temiz çıkıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı