Kurtulalı yaklaşık 1 yıl oldu.
Hangi losyon kullandınız.
Kurtulalı yaklaşık 1 yıl oldu.
Hocam naptınız kurtuldunuz mu? Kurtulduysanız hangi losyon ile kwellada kullanıyorum 4 gün oldu hala kaşıntı var çok zorlanıyorum artık yardımcı olur musunuz?
Dostum önvelikle çok geçmiş olsun diyorum. Ben kaşıntı yönünden biraz şanslıydım benim kaşıntım şiddetli değildi. Doktorun verdiği xabion diye bir losyon vardı onu kullandım o kadar sonra geçiyor zaten merak etme.
Bana kwellada verdi fix yarın 5. gün olacak kullanalı doktora gideceğim tekrar bu işe yaramayacak sanki.
Bana doktor verdiği ilacı 3 gün kullan dedi ben 3 gün kullandıktan sonra ilaç arttı bende 7 gün kullandım bebek gibi oldumama sana şunu söyleyeyim psikolojik olarak insanı çok zorluyordu sanırsam bu senin için de geçerli önemli olan kısım zaten psikolojik kısım kendini rahatlat geçecek benim kaşıntılar 1 ay kadar sürdü sonra geçti yani geçip geçmediğini anlamak bile zor ama şöyle gece 3'te 4'te cinsel bölgelerin kaşınmıyorsa geçmiş demektir ben oradan anlamıştım.
Eczanelerde satılıyor mu reçetesiz.
Hocam doktora gittim ama doktorun verdiği ilaçlar geçirmedi. Eczaneden aldığınız kremin ismini vs. hatırlıyor musunuz?Öncelikle çok çok geçmiş olsun hocam. Bizzat 2 sene önce yakalanmış bir dostun olarak anlatayım. Doktorun yazdığı ilacı bilmiyorum ama kesinlikle %100 geçirmiyor eczanelerde yapılan özel bir ilaç var kükürtlü sarı krem gibi yaklaşık 1 hafta sürüyorsün geçiriyor. Kendim kullandım, kurtuldum. Çok fena bir şey Allah kimsenin başına vermesin. Geçtiğine inandığın gün annen bütün giysilerini, çamaşırları, çarsaflari en yüksek derece yıkaması yeterli olur. Geçtikten sonra dikkat etmek lazım temizliğe yoksa tekrardan başlayabilir. Tekrardan geçmiş olsun. İyi sosyaller.
Hocam kusura bakmayın size bir kaç soru sorabilir miyim rica etsem?Bana doktor verdiği ilacı 3 gün kullan dedi ben 3 gün kullandıktan sonra ilaç arttı bende 7 gün kullandım bebek gibi oldumama sana şunu söyleyeyim psikolojik olarak insanı çok zorluyordu sanırsam bu senin için de geçerli önemli olan kısım zaten psikolojik kısım kendini rahatlat geçecek benim kaşıntılar 1 ay kadar sürdü sonra geçti yani geçip geçmediğini anlamak bile zor ama şöyle gece 3'te 4'te cinsel bölgelerin kaşınmıyorsa geçmiş demektir ben oradan anlamıştım.
Hocam kusura bakmayın size birkaç soru sorabilir miyim rica etsem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.