Anladım saolun.Hocam tam 09:58'de arayın MHRS'yi ya da mobil uygulamasında girin oluyor ben geçenlerde dahiliyeye aldım normalde Full çekiyor bölüm ama o saatte bulabiliyorsun daha doğrusu o dakikalarda randevular 10dab sonra açılıyor zaten.
Anladım saolun.Hocam tam 09:58'de arayın MHRS'yi ya da mobil uygulamasında girin oluyor ben geçenlerde dahiliyeye aldım normalde Full çekiyor bölüm ama o saatte bulabiliyorsun daha doğrusu o dakikalarda randevular 10dab sonra açılıyor zaten.
randevu almak zorunda değilsin hastaneden sıra alabiliyorsun ama bekliyorsun 1 2 saatAnladım saolun.
Hocam Allah rızası için son durumunuz nedir bilgilendirebilir misinizAnladım saolun.
iyileştim hocamHocam Allah rızası için son durumunuz nedir bilgilendirebilir misiniz
Hocam yani uyuz muymuşsunuz. Hocam şimdi benim oda arkadaşımda uyuz çıktı çocuk memlekete gideli 2 hafta oldu uyuz olduğumu nasıl anlayabilirim ve ilk başlarsa kaşıntılar hafif mi oluyor biraz anlatabilir misiniz hocam. Hocam birde kaç haftada anlattınız?iyileştim hocam
galiba konu sahibine sordunuz bende kendi üzerime alındım kusura bakmayın ama bende uyuz oldum süreci anlatayım uyuz ortaya 3 4 hafta içinde çıkıyor hafif kaşıntı oluyor ve vücudunda küçük kabarcıklar oluyor 2 haftada atlattım sıcak su ile duş aldığınızda çok kaşınıyorsunuzHocam yani uyuz muymuşsunuz. Hocam şimdi benim oda arkadaşımda uyuz çıktı çocuk memlekete gideli 2 hafta oldu uyuz olduğumu nasıl anlayabilirim ve ilk başlarsa kaşıntılar hafif mi oluyor biraz anlatabilir misiniz hocam. Hocam birde kaç haftada anlattınız?
Arkadaşım kaşındığı için doktora gitmiş doktor da uyuz olabilirsin demiş. Bende haberi alınca kaşınmaya başladım ve kaşıntı 2 gündür devam ediyor psikolojik mi bu? Kaşıntı çok fazla değil ama her yerim kaşınıyor neredeyse. Okullar açılalı 1 hafta oldu 1 hafta boyunca tokalaştım en fazla. Uyuz olma riski var mı? (Arkadaş geçen hafta cumartesiden beri kaşınıyormuş)
Hocam size biraz soru sormak istiyorum cevaplarsaniz çok mutlu olurum gerçekten. Hocam size nasıl bulaşmıştı? Ben bu oda arkadaşımla hiç temas etmedim fakat ranzanin altında yatıyor bense üstte doktora gittim doktor dermotoskopla bakıp bir şeyin yok dedi sana bulaşmamış dedi. Sonraki hafta bir kez daha gittim tekrar baktırdım doktora sonra doktoru soru yağmuruna boğunca doktor bak dedi bir şeyin yok dedi olsa görürdüm dedi hocam dedim mesela bir başkası selam veriyor eliyle ne yapmalıyım dedim sık dedi hatta biraz sinirli bir şekilde istersen her yerini sık dedi. Sonra şey dedi bak dedi sende bir şey yok dedi bir daha da boş boş gelme dedi. Ama bilemedim hocam ben anksiyeteye sahibim biraz ne yapacağımı bilemedim 2 hafta geçti ama her an kaşınırım diye çok korkuyorum sizce bana bulaşmış mıdır?galiba konu sahibine sordunuz bende kendi üzerime alındım kusura bakmayın ama bende uyuz oldum süreci anlatayım uyuz ortaya 3 4 hafta içinde çıkıyor hafif kaşıntı oluyor ve vücudunda küçük kabarcıklar oluyor 2 haftada atlattım sıcak su ile duş aldığınızda çok kaşınıyorsunuz
ben bana nasıl bulaştığını maalesef bilmiyorum uyuz uzun süreli temasla bulaşır oturduğun yer yattığın yer giydiğin kıyafetHocam son durumunuz nedir bilgilendirebilir misiniz?
Hocam size biraz soru sormak istiyorum cevaplarsaniz çok mutlu olurum gerçekten. Hocam size nasıl bulaşmıştı? Ben bu oda arkadaşımla hiç temas etmedim fakat ranzanin altında yatıyor bense üstte doktora gittim doktor dermotoskopla bakıp bir şeyin yok dedi sana bulaşmamış dedi. Sonraki hafta bir kez daha gittim tekrar baktırdım doktora sonra doktoru soru yağmuruna boğunca doktor bak dedi bir şeyin yok dedi olsa görürdüm dedi hocam dedim mesela bir başkası selam veriyor eliyle ne yapmalıyım dedim sık dedi hatta biraz sinirli bir şekilde istersen her yerini sık dedi. Sonra şey dedi bak dedi sende bir şey yok dedi bir daha da boş boş gelme dedi. Ama bilemedim hocam ben anksiyeteye sahibim biraz ne yapacağımı bilemedim 2 hafta geçti ama her an kaşınırım diye çok korkuyorum sizce bana bulaşmış mıdır?
Hocam peki doktorumun ifadelerine sizce güvenebilir miyim ve hocam siz ilk kaşındığınızda izler var mıydı ve şiddetli kaşınıyor muydunuz yoksa ilk başlarda izler yoktu ve hafif mi kaşınıyordunuz?ben bana nasıl bulaştığını maalesef bilmiyorum uyuz uzun süreli temasla bulaşır oturduğun yer yattığın yer giydiğin kıyafet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.