Uyuz saça sıçrar mı?

480853

Hectopat
Doktorun yazdığı kwellada kremi toplamda 2 hafta 1 hafta bir kez diğer hafta 1 kez olacak şekilde her yerime sürdüm. Giydiğim giysiler 60 derece yıkadım ve yastıklarımı 3 gün boş bir odada beklettim, kullanmadım. Yatak çarşafını değiştirdim. Bunun dışında ekstra bir şey yapmam lazım mı? Ben kremi yüzüme ve saçıma sürmemiştim sadece saçım ve yüzüm kaşınıyor ancak şiddetli değil. Saçım akşamları şiddetli kaşınıyor bazen. Uyuz saça sıçrar mı? İnternette boyundan başlayarak bütün vücuda krem sürülür deniyordu bende o yüzden sürmedim saçıma ve yüzüme. Eczaneye gidip ilaç alabilir miyim reçete olmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kremi yüzüme ve saçıma sürmemiştim sadece saçım ve yüzüm kaşınıyor ancak şiddetli değil. Saçım akşamları şiddetli kaşınıyor bazen. Uyuz saça sıçrar mı? İnternette boyundan başlayarak bütün vücuda krem sürülür deniyordu bende o yüzden sürmedim saçıma ve yüzüme.
İnternetten doğruluk payı belirsiz bilgilere bakmak yerine neden doktor ile irtibata geçmiyorsun? Sağlık konusunda internete bakarsan kanser çıkma şansın %80.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı