Bana sorarsaniz kabul edilir. Eğer alışıksanız ve sizi yormayacaksa fena değil bence.2 vesait 4.5 km yol, ama yol bir saat sürüyor 9 saat günlük haftalık 54 saat daha önce de benzer iş bulmuştum ama gitmemiştim bir tık pişman olmuştum, mutfakta 3 kadın 1 erkek varmış, lüx bir mekan.
Bana sorarsaniz kabul edilir. Eğer alışıksanız ve sizi yormayacaksa fena değil bence.
İş kaçta bitiyor hocam?
Evet hocam, mutfağı toplayıp temizlemek 20 dk sürer en az. Ben de çalışmıştım. Metroya yetişebiliyordum ama Ankara'da hocam.11:00 da kapanıyor AVM dükkanda 10 yazıyor ama mutfağı toparlama sürecide en az 30-40 dk sürer mi bilmiyorum sizin deneyiminiz var mı?
Arkadaşlar sushico firmasından aşçı yardımcısı olarak iş teklifi aldım. Sizce bu iş mantıklı mı? Uzak Doğu yemeklerini çok seven biriyim. Maaş 30k veriyorlar, yol parası ve yemek var. Özel sigorta var, gideyim mi?
Profesyonel bir aşçı olarak 30k ve yan haklar Uzak Doğu mutfağı için çalışacak bir insan için oldukça az bir ücret ki ülkemizde bu iş için kalifiye personel yokken. Ayrıca bu konuda bilgi durumunuz nedir ve sizden ne isteniyor onu dabilmek gerekir. Bir usta için 30k çok az.
Evet hocam, mutfağı toplayıp temizlemek 20 dk sürer en az. Ben de çalışmıştım. Metroya yetişebiliyordum ama Ankara'da hocam.
LUsta değil yeni başlayan aşçı yardımcısı pozisyonu için. Ne istendiği soylenmedi yüz yüze konuşulur herhalde deneyimim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.