Uzak durulması gereken markalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, burada uzak durulması gereken markaları sıralayacağım. Unuttuklarım olursa alta ekleyebilirsiniz.

Everest, Tigoes, Snopy, Rampage, Gamepower, Game booster, James Donkey, Motospeed, Frisby, Turbox, Trust, platoon, Izoly, Reeder, Redrock, Casper, Adata, Hi-Level, Vestel, General Mobile, gibi markalar. Ekleme yaparsanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Bu arada Tigoes marka bir mouse kullanıyorum. Zamanında 30TL'ye aldım, 1yıldır kullanıyorum. Kullanmadan kötülemek kolay tabii.
 
A4 tech klavye mouse setim var 2011de almıştım 2019a kadar tık demeden çalıştı bir tane tuşu bozulmadı. Renault clio 4 biniyoruz motoru düşük sadece bu da düşük yakıt tüketimini sağlıyor gayet kaliteli bir araç, Euro Ncap testlerinden 5 yıldız aldı. Vestel telefonlarda kötü onun dışında F/P ürünleri var. Adata zaten zirvede bir marka. Başarısız yazı.
Zirvede olan marka kronik sorunlu SSD çıkardı ve satmaya devam ediyor. Zamanında clio 5 kullandım. 40 ile giderken frene basınca 4 teker kitledi ve arkadan çarptım. Herkes aynı düşünmeyebilir.
 
Ben okula Karsan marka otobüsle gidiyorum. Yokuşta biraz yavaş çekişi ama kötü bir otobüs değil. Neden yazdınız? :D

Bunun harici, özellikle ülkemizde bütçeye uygun bir otomobildir Renault. İş görür. Dacia'da alt markası zaten, o da iş görür. A4Tech, Adata, MotoSpeed, Trust, Dark gibi markalar da neden eklenmiş anlamadım. Kötü ürünleri tabii ki var fakat genel olarak okeyler. Çoğu markanın kötü ürünleri de halihazırda mevcut.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı