Uzak Durulması Gereken Markalar

Neden Apple dediniz?
Her çıkardığı prosumer laptop'un kronik bir sorunu olan, o sorunu ürünün yaşam sürecinin sonuna kadar kabullenmeyen, kabullendikten sonra da tamir etmeyi bilmeyen bir firma nasıl önerilir? Bu iş Macbooklarda da bitmiyor, iPhone 6 bendgate olayları, iPhone X'in *mükemmel* ekranının *mükemmel* kalite kontrolü, inanılmaz tasarım hataları... Açın biraz Louis Rossman izleyin. İşini bilen bir adamdan da görmüş olursunuz.

Diğer markalara gelirsek... Beni daha önce takip eden bilir, Vatan Bilgisayar ve MSI servisi ile mükemmel bir geçmişim vardır. O kadar mükemmeldir ki, ne satın aldığım yerin servisi anakartın kendi kendini yaktığı iddiasından vazgeçer, ne MSI 30 gün boyunca üstündeki tamir notu ile garanti servisinde benim anakartımın yüzüne bakar. Konu Razer'a gelirse; sizin için firmanın amiral gemisi klavyesinin tüm tuşlarının farklı hissetmesi, kendi hafızasının olmaması (on-board memory YOK. Synapse'den çekiyor ışıklandırma profillerini.), kendi tasarladıkları (!) switchleri Kalih'e yaptırmaları, bunların hepsinin üzerine de hala kendilerini "oyuncuların seçimi" olarak pazarlamaları kabul edilebilir mi? Cevabınız ne olursa olsun, benim için değil. Kimseye ne bass veriyor diye mikrofonu Aliexpress'den gelen çakma Hammerhead'lerinkinden kötü olan kulaklıklarını (Mikrofonunuz varsa M40X veya indirimde M50X, yoksa HyperX Cloud alın) ne 1.5 yıl sonra tuşları kırılan mouse'larını (Steelseries alın, bazı Logitech mouselarını alın, Corsair alın) ne de resmen çakma switch kullanan klavyelerini (iKBC alın, Corsair alıp keycapleri değiştirin, Cooler Master alın) önerebilirim.
 
Son düzenleme:
Zotac, Galax, Palit, MSI, LG, Samsung gibi yorumlar silinmeli bence. Kesinlikle yanlış bilgiler.
 
Her marka yazılmış herhalde. Galax Sapphire kötü diyenler var inanılmaz gerçekten. Listeye Asus'u ekleyelim, RGB'si hoşuma gitmiyor.
 
Galax kötü mü ?, ne kötülüğünü gördünüz ben gayet memnunum. Sınırlı sürüm idi sanırım aldığım GTX 1070 Sniper White Ed. gayette memnunum. Aldığım fiyatla hiçbir ekran kartı ile kıyaslanamaz neredeyse. :neşeli:
 
Başlıyoruz;
Everest
Tigoes
Snopy
İzoly
GoSmart
PowerGate
Platoon
Trust
Saywin
Turbox
Rampage
Frisby
Gamemax

Bunları almayın, aldırtmayın. Yanlış yazdığımı düşündüğünüz bir marka varsa lütfen belirtin. Eksiğim varsa yoruma yazın herkes faydalansın.
Motospeed kalitesiz bir marka.
 

Geri
Yukarı