Uzak durulması gereken markalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.5 yıldır G102 kullanıyorum. Son dönemlerde fiyatı acayip artmış ama hala alınabilir. Gerçekten kaliteli bir klavye.

Listedeki ürünlerin hepsini kullanmış olamazsınız sanıyorum;
James Donkey : SSD'sini 1 yıldır oyun amaçlı kullanıyorum yavaşlama vs. bir durum olmadı,
612 mekanik klavyesini 2 yıldır kullanıyoruz, sıkıntı yok, eskime yok, mekanik bir problem yok.
GamePower: 2 kulaklığını kullanıyoruz, biri 2 yıla yaklaşıyor, hiçbir sorun çıkarmadı.

PSU vb. kritik noktalarda ben de güvenmem ama bu tarz çevre ürünlerinde işe yarar f/p ürünleri var, SSD'de de ana sistem ssdsi olarak kullanmam.

Ek olarak MSI'ın bir çok gaming ekipmanı Rampage ile birebir aynı fason üretim ürünler misal bir kulaklığı vardı, rampage 150 lirayken msi 500 liraydı.

Listedeki ürünlerin hepsini kullanmış olamazsınız sanıyorum;
James Donkey : SSD'sini 1 yıldır oyun amaçlı kullanıyorum yavaşlama vs. bir durum olmadı,
612 mekanik klavyesini 2 yıldır kullanıyoruz, sıkıntı yok, eskime yok, mekanik bir problem yok.
GamePower: 2 kulaklığını kullanıyoruz, biri 2 yıla yaklaşıyor, hiçbir sorun çıkarmadı.

PSU vb. kritik noktalarda ben de güvenmem ama bu tarz çevre ürünlerinde işe yarar f/p ürünleri var, SSD'de de ana sistem ssdsi olarak kullanmam.

Ek olarak MSI'ın bir çok gaming ekipmanı Rampage ile birebir aynı fason üretim ürünler misal bir kulaklığı vardı, rampage 150 lirayken msi 500 liraydı.
MSI'ın gaming ekipmanlarını ben de çok sevmiyorum. Fakat Gamepower everest gibi Çin'den getirtilip üstüne logo basılan bir marka. Bu bile almamak için yeterli bir sebep. James Donkey konusundaki görüşlerimi önceki mesajlarda belirttim genelde çevremdeki kötü geri dönüşler üzerine listededir kendisi.

VPRO ve özellikle Silicon Power hakkında neden öyle düşünüyorsun? VPRO, Rapoo'nun markası diye biliyorum. Silicon Power ise sallanacak son markalardan olması gerek.

VPRO ve özellikle Silicon Power hakkında neden öyle düşünüyorsun? VPRO, Rapoo'nun markası diye biliyorum. Silicon Power ise sallanacak son markalardan olması gerek.
VPRO'nun üstünü çizecektim fakat düzenleme yapma zamanı geçtiği için yapamıyorum :( Silicon Power hakkında bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Everest rampage kasa kullanıyorum sogutma konusunda Bi sıkıntısını görmedim. Hava sürkilasyonu tamamen fan yapısından kaynaklıdır. Çogu markanın çürük elması vardır. Her ürünü alırken araştırarak almak gerekir. Bazı ucuz ssd ler bile gördüm kaliteli malzeme barındırıyor bünyesinde. Sözün özü araştırmaktan geçer kalite birazda.

Katılmadıklarım:
  • Anakart: Supermicro: Bu adamlar sunucu anakartı üretiyor. Daha önce BIOS güncellemesi de yaptım. İyidir.
  • RAM: Hynix: SK Hynix Koreli bir üreticidir ve gayet kaliteli RAM üretir. SK Hynix | Wikiwand
  • Ekran kartı: Powercolor ve XFX: Bence ikisi de iyi. İkisini çıkartıp kişisel ban listemden Sapphire ekleyebilirim :D
  • Kasa: Aopen ucuzdur ama kalitesiz? Emin değilim...
Diğerlerine çok bir itirazım yok :D Bilmediğim markalar da var arada...
Yıllardır yorumlarınızı okuyorum fakat size katılmadığım tek nokta Sapphire. Sapphire markasına neden bu kadar ön yargılısınız anlayabilmiş değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı