Uzak durulması gereken markalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılmadıklarım:
  • Anakart: Supermicro: Bu adamlar sunucu anakartı üretiyor. Daha önce BIOS güncellemesi de yaptım. İyidir.
  • RAM: Hynix: SK Hynix Koreli bir üreticidir ve gayet kaliteli RAM üretir. SK Hynix | Wikiwand
  • Ekran kartı: Powercolor ve XFX: Bence ikisi de iyi. İkisini çıkartıp kişisel ban listemden Sapphire ekleyebilirim :D
  • Kasa: Aopen ucuzdur ama kalitesiz? Emin değilim...
Diğerlerine çok bir itirazım yok :D Bilmediğim markalar da var arada...
Sapphire kötü bir marka mı gerçekten? Bende Sapphire ekran kartı var ve baya götürdü. Emin misiniz gerçekten kötü müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G103. İyi klavyedir kendisi mekanik ve ışıklı olmasa da önerebileceğim en ucuz oyuncu klavyesidir.
Preo gibi takılmaz değil mi Pubg'de falan? Vatan bilgisayar mağazasından alabileceğim önerin var mı? He bir de klavye de G1 G2 tuşları var ya hani onlara ses açma kısma mute gibi özellikler ekleyebilir miyim?

Preo gibi takılmaz değil mi Pubg'de falan? Vatan bilgisayar mağazasından alabileceğim önerin var mı? He bir de klavye de G1 G2 tuşları var ya hani onlara ses açma kısma mute gibi özellikler ekleyebilir miyim?
Logitech Gaming Software indirerek yazılımın izin verdiği komutları atayabilirsin. Ben daha önce faresini kullandım, klavyesini kullanmadım o yüzden net bir cevap veremem.

Katılmadıklarım:
  • Anakart: Supermicro: Bu adamlar sunucu anakartı üretiyor. Daha önce BIOS güncellemesi de yaptım. İyidir.
  • RAM: Hynix: SK Hynix Koreli bir üreticidir ve gayet kaliteli RAM üretir. SK Hynix | Wikiwand
  • Ekran kartı: Powercolor ve XFX: Bence ikisi de iyi. İkisini çıkartıp kişisel ban listemden Sapphire ekleyebilirim :D
  • Kasa: Aopen ucuzdur ama kalitesiz? Emin değilim...
Diğerlerine çok bir itirazım yok :D Bilmediğim markalar da var arada...
Hocam Sapphire markasına neden bu kadar karşısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı