Uzaktan bağlantı

mouse555

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
23
Öncelikle merhaba sizlere bir kaç sorum olucaktı. Şu an çalıştığım şirkette benden bi ricada bulundular yakın zamanda 6 farklı şantiye olucak bizde ordaki hesapların hepsini görmek istiyoruz ama sadece hesaplar değil bilgisayarı anlık görmek istiyoruz en önemlisi merkezdeki bilgisayar diğer 6 bilgisayarı kontrol ederken, o 6 bilgisayarın bundan haberi olmaması gerekiyor önerileriniz nelerdir?

TeamViewer'ı denedim gayet güzel ama karşıdaki insan direk altta çıkan bildirimle o an kontrol ettiğimi anlıyo bide ben bu işi programsız olarak yapmak istiyorum merkezi bi sunucu kurmam mı gerekiyor ? Sunucu kurma merkezi bilgisayar sistemi ve webhosting gibi işlerden az çok anlıyorum daha önce evdeki kendi bilgisayarımı webhosting yapmayı başarmıştım bunun gibi bir işlem yapmamı mı önerirsiniz? Yani şirketteki bi bilgisayarı ana bilgisayar olarak tanıtıp bütün bilgisayarları oraya yedeklememi mi önerirsiniz? Ya da uzak masaüstü bağlantısıyla yaparsam karşıdakinin anlamasını nasıl engellerim? Şimdiden teşekkürler :)
 
Daha önce Trakya Üniversitesi kütüphanesinde çalışırken senin yapmak istediğinin birebir aynısını yapmıştım. Programı epey aradım ama bulamadım. Zaten her halükarda uzak değil yakın, yani LAN tabanlı çalışan bir programdı.

Şimdi bir alternatif bu var:

Radmin - Uzak PC Kontrol Yaz


Onun dışında kullanıcı görmeden bağlanılabilen programlar genelde RAT diye adlandırılır.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı