Uzaktan eğitim en komik anlarınız

Bilişim dersi vardı. Zoom'a bir türlü giremeyince tarayıcıdan girmeyi denemiştim. Sonra tam tarayıcıdan girecekken Zoom programı açıldı ve bağlandım. Yine de denemek için adımı hello koydum ve tarayıcıdan derse girdim. Öğretmen "Hello kim?" diye sorunca tarayıcıyı kapattım ama tarayıcıyı kapatınca gitmedi. Sonra 10 dakika boyunca derste durdu ve çıktı hello. Benim mal arkadaşlarım Hello'dan esinlendiler, adlarını "." koydular. Sonra 1 ay böyle şeylerle uğraştık.
 
Soundpad demo indirmiştim. Dersin ortalarında yüklenmişti tam. Ben de açıp deneyeyim dedim. Derste de mikrofon açık kalmış. Yenidena açtım herkes duydu. 😁
 
Arkaplanıma rezalet, bodrum katında bir oda resmi koyup kamera açısını ve aydınlatmayı ayarlayıp o şekilde sınavlara ve derslere girmiştim. Sınıfımdaki bazı insanları o odada yaşadığıma ikna etiğim de oldu. Teselli etmeye falan çalışmışlardı. Traji-komik bir anım diyebilirim. 🙂
5 aylık yorumuma ara ara emoji atıldığından biraz daha detaylandırmaya karar verdim. Sürpriz bozanın içinde dersten önce ayarlamalar yaparken çektiğim görüntüyü bulabilirsiniz. Gerçi okadar da inandırıcı durmuyor ama o küçücük kamera ekranında fazla anlaşılmıyordu.

Show_time.png

Fotoğrafı küçültüp attım. İnternete "4chan /v/ battlestations" yazınca çıkan imgurl linkine tıklayarak arkaplanın aslını bulabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı