Uzaktan eğitim en komik anlarınız

• Konuyu başlatan 364485
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 113
  • Görüntüleme 11.487
Hocam hiçbir şekil de kültürle ilgili şeyler öğrenmiyoruz. Hadi bir şeyler anlatsalar böyle konuşmazdım. Akıllı tahtadan resim açıyorlar onu çiziyoruz. Boşa kalem, boya gibi masraflar yapıyoruz.
Bizde daha beter hoca derslerin %99'unu açmıyor, açsa bile yarım saat boş boş bekliyoruz.

+ Derste Minecraft oynuyordum o sırada ekran paylaşımı yapıyodu kamera yakalandım ama hoca farketmedi. :D

İngilizce dersinde yabancı hocaya yanlışlıkla Türkçe konuşmuştum. Sonra utancımdan yerin dibine girdim. İşin komik yanı da 5 dakika gibi bir süre boyunca konuşmuş olmam.

Uzaktan eğitimin sonlarına doğru öğretmenini kızgın halini ss alıp Morpa Kampüs ppsi yapmıştım. Daha sonra okullar 1 haftalığına açılınca akıllı tahtadan bakıyorduk ve sınıf benim pp yi görünce herkes gülmüştü, hoca bile güldü. (Evet morpa kullanıyordum o aralar)

Daha sonra Zoom Chati açık kalmış oraya da attım. Gülenler oldu yine.

Çok komik değil ama uzaktan eğitim döneminde arkada dersi hiç dinlemiyordum ya Technopat ya Reddit ya da Discord'da takılıyordum, bazen crack oyun indirip kurulumunu yapıyordum, bazen sanal makine açıyordum, böyle hoca konuyu anlatıyor ben arkadan Windows XP'li sanal makine kuruyorum, bir kere mavi ekran yedim derste, hoca neden çıktığımı sordu, ben hocam mavi ekran yedim dedim, sınıf sanırım orada anladı benim arkada nelerle uğraştığımı.

Hoca sorularımızı aldığı bir ders yapıyordu. Sonra bende derse hocaya özelden (Zoom üzerinden) Minecraft ile alakalı bir şey söylemiştim hocanın cevabı şu oldu:
"Ah Creeper
Korkulu rüyam."
Çok gülmüştüm. 😂😂😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı