- Makaleler
- 1
EBA'dan öğretmenlerimiz canlı yayın yapıyorlar onamı katılmak şart. Ve ben bugüne kadar katılmadım.
Evet. Bence şart.
EBA'dan öğretmenlerimiz canlı yayın yapıyorlar onamı katılmak şart. Ve ben bugüne kadar katılmadım.
Kanka sen olayı yanlış anlamışsın senin 8. Sınıfı izlemen lazım ben bu sene 10'a geçtim ama 9 izliyorum çünkü 21 eylüle kadar telefi eğitim9.sınıfa geçtim uzaktan eğitimin ilk dersi matematik geometri ama 9.sınıf okul müfredatı mantıkdan başlıyor. Ben uzaktan eğitim izlerken sıkılıyorum. İzlemesem okula gidince konulardan geri mi kalırım?
Kanka sen olayı yanlış anlamışsın senin 8. sınıfı izlemen lazım ben bu sene 10'a geçtim ama 9 izliyorum çünkü 21 Eylül'e kadar telefi eğitim.
Arkadaşlar ben Online dersi demedim uzaktan eğitimi dedim EBA'daki sizin dediğiniz hocaların açtığı Online ders.
Online derslerini kaçırma okul müdürün her şeyi görebiliyor Eba üzerinden ders girmiş misin girmemiş misin diye bizzat test ettim. Ek olarak Eba'da verilmekte olan ilkokul, ortaokul ve lise kanallarından bahsediyorsan online dersler başladığından beri yüzüne bakmadım eğer kaynağın varsa izlemeni tavsiye etmem. O dersleri izleyeceğine kendin çalışabilirsin. Ama sakın kaytarmaya kalkma.Arkadaşlar ben Online dersi demedim uzaktan eğitimi dedim EBA'da ki sizin dediğiniz hocaların açtığı Online ders.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.