Uzaktan eğitim zorunlu mu?

9.sınıfa geçtim uzaktan eğitimin ilk dersi matematik geometri ama 9.sınıf okul müfredatı mantıkdan başlıyor. Ben uzaktan eğitim izlerken sıkılıyorum. İzlemesem okula gidince konulardan geri mi kalırım?
Kanka sen olayı yanlış anlamışsın senin 8. Sınıfı izlemen lazım ben bu sene 10'a geçtim ama 9 izliyorum çünkü 21 eylüle kadar telefi eğitim

Sizi uzaktan derste işlenen ders ile muaf tutabilirler. Ben olsam risk almaz katılırdım. Uzaktan eğitimde işlenen dersler için okula gidip yazılı olmanız gerekebilir ki ben böyle olacağını düşünüyorum. Sıkılsanızda yine de izleyin.
Arkadaşlar ben Online dersi demedim uzaktan eğitimi dedim EBA'daki sizin dediğiniz hocaların açtığı Online ders.

Ara sıra bakın içerik bakımından cidden berbat olsa da müfredat ana olarak orada işleniyor fakat EBA TV izlemek zorunlu değil.

Arkadaşlar ben Online dersi demedim uzaktan eğitimi dedim EBA'da ki sizin dediğiniz hocaların açtığı Online ders.
Online derslerini kaçırma okul müdürün her şeyi görebiliyor Eba üzerinden ders girmiş misin girmemiş misin diye bizzat test ettim. Ek olarak Eba'da verilmekte olan ilkokul, ortaokul ve lise kanallarından bahsediyorsan online dersler başladığından beri yüzüne bakmadım eğer kaynağın varsa izlemeni tavsiye etmem. O dersleri izleyeceğine kendin çalışabilirsin. Ama sakın kaytarmaya kalkma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı