Uzaktan eğitim zorunlu mu?

OneDie

Kilopat
9.sınıfa geçtim uzaktan eğitimin ilk dersi matematik geometri ama 9.sınıf okul müfredatı mantıkdan başlıyor. Ben uzaktan eğitim izlerken sıkılıyorum. İzlemesem okula gidince konulardan geri mi kalırım?

9.sınıfa geçtim uzaktan eğitimin ilk dersi matematik geometri ama 9.sınıf okul müfredatı mantıkdan başlıyor. Ben uzaktan eğitim izlerken sıkılıyorum. İzlemesem okula gidince konulardan geri mi kalırım?

Zaten yoklama alınyor üstüne geri kalırsınız.

Tabii ki kalırsınız. Şimdiki uzaktan eğitim geçen sene 2. dönem yapılan gibi değil. Şimdi gerçekten katılmalısın çünkü okulların açılıp açılmayacağı kesin değil. Açılırsa zaten baştan başlamazlar, uzaktan eğitimin devamını getirirler.

Tabii ki kalırsınız. Şimdiki uzaktan eğitim geçen sene 2. dönem yapılan gibi değil. Şimdi gerçekten katılmalısın çünkü okulların açılıp açılmayacağı kesin değil. Açılırsa zaten baştan başlamazlar, uzaktan eğitimin devamını getirirler.

EBA'dan öğretmenlerimiz canlı yayın yapıyorlar onamı katılmak şart. Ve ben bugüne kadar katılmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı