Uzatma kablosuna uzatma takılırsa sorun olur mu?

Dedikleriniz doğru lakin konu ile pek alakası yok ki. Ben öyle hava atmak için Mühendisim yazmadım. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece mesajıma beğenmedim ifadeleri geldiği için kendimi tanıtma zorunluluğu hissettim. Saygılar.

Dostum konu elektrik olunca tek bir şeye bağlayamıyorsun. Bu yüzden çok detaylı bilgi verirsem konu çok dalanacak bende okuldan çıktıktan sonra Enerji** girdiğimde konular ile dışardaki elektrik dağıtımını ne kadar farklı olduğunu gördüm. Okulda çizdiğimiz devreler gibi versek elektriği %100 halksın ama maalesef devletten kaldığı için çoğu trafolar. Değişimine izin vermiyorlar bu yüzden elektrik düzgün vergileyemiyorlar. Müdaitlerde düzgün sigorta veya eski apartmanlarda ( kurumlar değiştirmezler ise) ev sahipleride değiştirme yanlısı olmuyor. O yüzden ben her zaman olabiliğince prizde az yük olup dağlanmanın az olmasını öneririm çünkü 3 lüye 3 çekse yarın o ilk çektiği 3 lüye bir şeyler takıyor insanlar.
iyi forumlar.
Kusura bakma yanlış bir tavır sergilediysem.👊

Dostum konu elektrik olunca tek bir şeye bağlayamıyorsun. Bu yüzden çok detaylı bilgi verirsem konu çok dalanacak bende okuldan çıktıktan sonra Enerji** girdiğimde konular ile dışardaki elektrik dağıtımını ne kadar farklı olduğunu gördüm. Okulda çizdiğimiz devreler gibi versek elektriği %100 halksın ama maalesef devletten kaldığı için çoğu trafolar. Değişimine izin vermiyorlar bu yüzden elektrik düzgün vergileyemiyorlar. Müdaitlerde düzgün sigorta veya eski apartmanlarda ( kurumlar değiştirmezler ise) ev sahipleride değiştirme yanlısı olmuyor. O yüzden ben her zaman olabiliğince prizde az yük olup dağlanmanın az olmasını öneririm çünkü 3 lüye 3 çekse yarın o ilk çektiği 3 lüye bir şeyler takıyor insanlar.
iyi forumlar.
Kusura bakma yanlış bir tavır sergilediysem.👊
Haklısınız. @YüzbaşıJohnPrice 'a o sebeple kaç cihaz bağlayacağını sordum. Bu konularda az çok bilgi sahibi olan biri olduğu için uzatmaları tamamen kullanacağını sanmıyorum. Ben de yanlış tavır sergilediysem kusura bakmayın. İyi forumlar.

Akım koruma zaten önemli olan. Kablolarınızı yakan, cihazlarınızı bozan akımdır. Voltaj ve akım doğru orantılıdır.
Ben kullanıyorum bahsettiğiniz ürünü, hatta 3600 W idi yanlış hatırlamıyorsam koruma sınırı, 3600 W üzerinde güç çekersem gerçekten işini yapacak mi diye denedim ve kendini otomatik kapatıyor. Burada bir sıkıntı yok, demek istediğim konu sahibi zaten bunun cok altında bir güç kullanmak için kullanacak kablolari, ekstra masraf etmesini gerektiren bir durum yok.

Sonuç olarak bir sorun oluşuyor mu oluşmuyor mu? Anladığım kadarıyla bir şey olmuyor.

Yüzbaşı anlamaz.😂😂

Ne yapalım elektriktende anlamıyorum. Herkesin alanı kendine.

Bu konuda çok savaş döndü o yüzden kimse cevap vermek istemiyor. 🤣 Yeni konu aç.
Şaka bir yana al kullan ama 3 lüye 3'lü taktıysan ilk kullandığın üçlüye bir şey takma.

Öyle yapacağım zaten sadece 2. taktığım uzatmaya bir şeyler takacağım. Teşekkürler.

Prizin konumundan dolayı uzatma kablosuna uzatma bağlamak zorundayım bu yüzden bilgisayarda herhangi bir sorun olur mu? Yaklaşık 750-800W'lık bir yüke girecek uzatma.

Dandik uzatma kablosuysa sıkıntı yaratabilir. O konuda muzdarip olmuştum elektriği iletmede sıkıntı yaşıyordu. Viko gibi markalar falan en sağlamı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı