UZELEKTRONİK1 ikinci el ekran kartı satışı

Sıfır bir ekran kartında bu kadar toz mümkün değil. Tabii hiç kullanmamışsındır diye söylüyorum bunu.

Kutusundan ilk defa çıkartıyorum şu an işlemcim eksik oldugundan dolayı kullanabilme gibi bir imkanım bile yok maalesef.

Umarım sorunsuz bir şekilde iade edebilirsin.

İşin kötü yanı bir dükkan değiller bildigimiz Esenyurt'da bir apartmanın dairesinde satış yapıyorlar umarım iade yaparlar.
4. resimde bariz petek yamulmuş kart ya ikinci el ya da taşıma esnasında hasar görmüş başka açıklaması yok kesinlikle.

Peteklerde yamulma yok kireçlenme gibi beyazlıklar var kameradan dolayı yamuk gözükmüş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutusundan ilk defa çıkartıyorum şu an işlemcim eksik oldugundan dolayı kullanabilme gibi bir imkanım bile yok maalesef.

İşin kötü yanı bir dükkan değiller bildigimiz Esenyurt'da bir apartmanın dairesinde satış yapıyorlar tuvaletten ağrı bilgisayar parçaları var umarım iade yaparlar.

Peteklerde yamulma yok kireçlenme gibi beyazlıklar var kameradan dolayı yamuk gözükmüş olabilir.

Benim arkadaşım da Esenyurt'ta aynen dediğin gibi bir yerde elden alışveriş yapmıştı zamanında. Aynı yer mi diye düşünmeye başladım. Esenyurt çok sıkıntılı yer, ama iyi düşünelim iyi olsun.

Benim arkadaşım da Esenyurt'ta aynen dediğin gibi bir yerde elden alışveriş yapmıştı zamanında. Aynı yer mi diye düşünmeye başladım. Esenyurt çok sıkıntılı yer, ama iyi düşünelim iyi olsun.

Uz elektronik diye bir yer babalı oğullu yapıyorlar işleri, oturduğum ilçede bulunsalar alır yüzlerine atarım kartı ağızlarını açamazlar ama farklı yer olunca kimin semtinde kime atar yapacağız orasıda var.
Öncelikle geçmiş olsun. Neden gidip mağaza bile olmayan bir apartman dairesinden ekran kartı aldınız ki?

Sahibinden de kurumsal firma olarak gözüküyordu bende mağaza diye gitmiştim ilk başta fakat ev olunca bir işgillendim sordum neden burası diye "dükkan küçük korona virüsü olunca 2 kişiden fazla sığmıyor dükkana burası depomuz" diye belirtti ev yaklaşık 100M kare vardı ve her yer bilgisayar parçası ile doluydu, benle birlikte 2 müşteri daha vardı birisi 2060 aldı anakart ve işlemcide alacaktı istedigi parçalar yoktu diğer müşteri ise i9 9900K birkaç parça daha alınca dedimki kendi kendime adamlar o kadar para bağlıyorlarsa güvenilirdir herhalde dedim.

Son düzenleme:
Yahu internetten güvenilir satıcılardan neden almazsınız. Geri götürün verin geri. İtiraz ederse ben daha işlemci bile alamadım ne diyorsun sen dersiniz.

Sizce kim istemezki başım rahat olsun bir yere gitmeden parçamın gelmesini fakat bütce kısıtlı oldugundan dolayı kuruşuna kadar kullanmak gerekiyor. Umarım geri iade alırda tek kaybım yolda geçirdigim 8 saatime olan olsun.
Geçmiş olsun :( . Kullanılmış olduğu çok belli kartın. Gidip iade etmeyi dene 2.el kartı sıfır diye satan adamın iade alacağını sanmam ama sen yine de dene.

WhatsApp'dan garantisinin olmadıgını ve kullanıldigini belirttim ve fotografları da yolladim kendisine yarin ariyacagım umarım gel iade alıyim der.

Sizce kim istemezki başım rahat olsun bir yere gitmeden parçamın gelmesini fakat bütce kısıtlı oldugundan dolayı kuruşuna kadar kullanmak gerekiyor. Umarım geri iade alırda tek kaybım yolda geçirdigim 8 saatime olan olsun.

Kuruş bile önemliyse böyle risklere girmeye ne gerek var işte onu diyorum. Bir model düşük oluversin kafanız rahat etsin. Şu gönül yorgunluğuna değecek mi? Umarım alır geri. Almazsa ne yapacaksınız...

Adamlar sizin güveninizi kazanmak için kendi personellerine sahteden satış yapmış, belli. Öylesine küçük bir yerde aynı anda 2060 ve i9 9900k satışı tesadüf değil, salgın hastalığa rağmen elden satış da çok az zaten. Satıcının sahibinden profiline baktığımda da i9 9900'ü göremedim. Ellerinde 1 tane olacak o da sen geldiğinde satılacak değil ya. Üstelik profilde RTX2060'a göre bir sürü anakart ve işlemci var.

Kuruş bile önemliyse böyle risklere girmeye ne gerek var işte onu diyorum. Bir model düşük oluversin kafanız rahat etsin. Şu gönül yorgunluğuna değecek mi? Umarım alır geri. Almazsa ne yapacaksınız...

Doğru diyorsunuz aynı paraya daha iyisi olunca duramadım. Geri almazlar ise ne yapıcagım hakkında bir fikrim yok umarım iade alırlar.
Adamlar sizin güveninizi kazanmak için kendi personellerine sahteden satış yapmış, belli. Öylesine küçük bir yerde aynı anda 2060 ve i9 9900K satışı tesadüf değil, salgın hastalığa rağmen elden satış da çok az zaten. Satıcının sahibinden profiline baktığımda da i9 9900'ü göremedim. Ellerinde 1 tane olacak o da sen geldiğinde satılacak değil ya. Üstelik profilde RTX2060'a göre bir sürü anakart ve işlemci var.

Yok kendi personelleri değildi bundan eminim sahibinden de daha az ilan var dediğimde vakit bulamıyoruz yenilemeye güncel listeyi telefondan iletişim kurulduğu zaman soruklarında söylüyoruz dedi, Vatan'dan Gigabyte B450M S2H aldım acaba burada daha ucuz olur mu diye sordugumda sınırlı sayıda olduğunu onları da hazır sistem istiyen için beklettiğini söyledi ve AMD işlemci sordum hem de AMD işlemcilerininde olmadıgını söyledi. Bu attıkları konumun alt sokağından geçiyor otobüsler, kendilerine otobüsle geliceğimide söylemiştim fakat konumda dükkanı göremeyince yukari dogru çıktım ve park halinde araç da bir kadın bekliyordu ve evde ise 2060 alan kişi acele davranıyordu niye acele davranıyorsun diye sorulduğunda yukarıda araçda kardeşinin beklediğini söyledi 2060 alan müşteride sarışındı bekleyen de sarışındı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı