Uzman Cavuşluk Nasıl?

Cabbar El-Hüso

Centipat
Arkadaşlar 7. Sınıfta hedefim mimar olmaktı fakat dersleri görünce ani bir U dönüşü yaptım şuan 8. Sınıfım hedefim Uzman Çavuş olmak. İlerde evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden uzun süre eşini felan göremiyeceksin gibi şeyler yazmayın. Sosyal çevrem yok. Boyum 1.60 kilom 62 sizce nasıldır bu meslek?

Zor kardeşim. Yaşam amacı vatanına sahip çıkmak ve devleti korumak olanların yapacağı işler bunlar. Heves ile gidip olunacak iş veya uğraş değil. Askeri ortam çok farklıdır kuralları katıdır ayak uydurma zordur. Hepsini geçtim o rütbe ile emir alırsın düşünmek hayatından çıkar fikirlerin önemsizdir.

Mimarlıktan Uzman Çavuşluğa nasıl dönüş yaptın? Yani ikisi hem başarı hem de hayat olarak apayrı dünyalar. Uzamn Çavuşluk mesleği çok ağırdır. Yani gecen gündüzün pek yok. Nöbetler, görevler falan. Aile kurma planın olmadığını söylemişsin ama kişisel yaşamını da etkileyecek kadar zor, yoğun ve ağırdır. Aklına gelen soru olursa sorabilirsin, bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı