4-5 santimetre için gözle görülür ciddi bir fark olacağını sanmıyorum ancak 170 ve 190 iki insan aynı antrenmanı, beslenmeyi ve dinlenmeyi yaptığında 170 olan daha çabuk gelişiyor. Bunun nedeni de 170 olanın kasları 190'a göre daha kısa olduğundan kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyor.
Estetik algısı kişiye göre değişir. Ancak genel anlamda boydan ziyade belin ince ve omuzların geniş olması göze daha estetik gelir.Peki hocam 170 ve 190 ileride hangisi estetik gorulur. Teşekkürler.
Estetik algısı kişiye göre değişir. Ancak genel anlamda boydan ziyade belin ince ve omuzların geniş olması göze daha estetik gelir.
4-5 santimetre için gözle görülür ciddi bir fark olacağını sanmıyorum ancak 170 ve 190 iki insan aynı antrenmanı, beslenmeyi ve dinlenmeyi yaptığında 170 olan daha çabuk gelişiyor. Bunun nedeni de 170 olanın kasları 190'a göre daha kısa olduğundan kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyor.
Daha zor gelişir veya kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyordan ziyade kısa boylu birinin gözle görülür şekilde değişmesi daha hızlı. Yoksa uzun boylu biri daha yavaş kas geliştirmiyor.1.83 insan, 1.78 insana gore daha zor mu gelisir? 4 5 cm fark olursa.
Burada haklısınız.Yoksa uzun boylu biri daha yavaş kas geliştirmiyor.
Gelişmekten kastım sizin de dediğiniz gibi ''değişmek'' ti aslında. Sizin ifadeniz daha doğru. Aslında temelde aynı sonuca varıyor dediklerimiz.Daha zor gelişir veya kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyordan ziyade kısa boylu birinin gözle görülür şekilde değişmesi daha hızlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.