Mrmorgan
Hectopat
Hocam Mini Pekkaya güldüler.@Dross1x @14kero @F 16 Fighting Falcon yanlış bir bilgi mi yazmışım haha atmışınız yanlış bir bilgi varsa düzelteyim.
Hocam Mini Pekkaya güldüler.@Dross1x @14kero @F 16 Fighting Falcon yanlış bir bilgi mi yazmışım haha atmışınız yanlış bir bilgi varsa düzelteyim.
Mini pekka demenize güldük hocam, sorun yok dediklerinizde.
Sosyal medyada veya gerçek hayatta kendini "uzman" diye tanıtanların hiçbiri uzman değil zaten. Hepsi deneyimlerine dayanaraktan konuşuyor. Doğru dürüst bilgi veren bi' Savaş Cebeci var sosyal medyada.Tamamdır hocam uzmanı olmadıgım için endiselendim bir an.
Bi demek yanlış olur hocamSosyal medyada veya gerçek hayatta kendini "uzman" diye tanıtanların hiçbiri uzman değil zaten. Hepsi deneyimlerine dayanaraktan konuşuyor. Doğru dürüst bilgi veren bi' Savaş Cebeci var sosyal medyada.
Başkaları da var da, doğru bilginin yanında yanlış bilgi de veriyorlar ne yazık ki.Bi demek yanlış olur hocam![]()
Kız arkadaşından mı ayrıldın deadlift yap geçerBaşkaları da var da, doğru bilginin yanında yanlış bilgi de veriyorlar ne yazık ki.
Technopat'ta 1 günlük uyarı mı aldın, deadlift yap geçer. Şaka bi' yana deadlift çok fazla yapılması gereken bir hareket değil. Hele ki yanlış formda.Kız arkadaşından mı ayrıldın deadlift yap geçer![]()
Hocam şahsen Romenian yapıyorum ağrıları azaltıp core bölgesini güçlü tutuyor.Technopat'ta 1 günlük uyarı mı aldın, deadlift yap geçer. Şaka bi' yana deadlift çok fazla yapılması gereken bir hareket değil. Hele ki yanlış formda.
Sumo yapıyorum ben de.Hocam şahsen Romenian yapıyorum ağrıları azaltıp core bölgesini güçlü tutuyor.
Yani farklı çıkıyor boyum bazen ona uyuz oluyorum ama 1.73 boyum evet kısa hissediyorum ama olsun bot ile 178 falan oluyorum zaten ama 1.80 olmak için uğraşıcam teşekkürler motive için.Kısa boylular daha avantajı lakin o avantaj ileride dezavantaja dönüşüyor. Çok daha hızlı bir şekilde kütle koyabiliyor lakin ileride estetik açıdan sorun çıkartıyor. Bu arada boyun 1.73 ise gayet iyi, kısa değil. Alex Eubank namıdiğer estetik tanrısı, adam 175 falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.