Kısa boylu insanlar bacak çalışmalı mı?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Boyum 162 civarı. Kısa insanlar bacak kası çalışınca daha kısa gözüküyor diye biliyorum. Pazartesi 3 aylık salona yazılacağım. Programıma fazla bacak ekleme taraftarı değilim maksimum 2 hareket eklemeyi düşünüyorum. Hata mı yapmış olurum sizce?

Bir yandan da testesteron arttırdığı söylemi olduğu için çalışmayı düşünüyorum. İki arada bir derede kaldım.

Boyum 162 civarı. Kısa insanlar bacak kası çalışınca daha kısa gözüküyor diye biliyorum. Pazartesi 3 aylık salona yazılacağım. Programıma fazla bacak ekleme taraftarı değilim maksimum 2 hareket eklemeyi düşünüyorum. Hata mı yapmış olurum sizce?

Bir yandan da testesteron arttırdığı söylemi olduğu için çalışmayı düşünüyorum. İki arada bir derede kaldım.
Hayır böyle bir durum yok. Ama eğer ki gelişme çağında isen squat gibi omurgaya dikey baskı veren hareketler yerine leg press gibi biraz daha dengeli hareketler seçebilirsin.

Bir yandan da testosteron arttırdığı söylemi olduğu için çalışmayı düşünüyorum. İki arada bir derede kaldım.

Hocam bacak uzun kısa fark etmeksizin geliştirilmeli bence geliştirilmezse görüntüsü çok hoş olmuyor. Bacaklarınız gelişince daha kısa durmazsınız aksine vücudunuz daha orantılı olur.

Hocam bacak uzun kısa fark etmeksizin geliştirilmeli bence geliştirilmezse görüntüsü çok hoş olmuyor. Bacaklarınız gelişince daha kısa durmazsınız aksine vücudunuz daha orantılı olur.

Por que los hombres no hacen piernas | PeakD

Hocamın dediği görüntü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı