Uzun boylu birisi daha mı yavaş gelişir?

XeAx

Picopat
Daha fazla  
1.83 insan, 1.78 insana gore daha zor mu gelisir? 4 5 cm fark olursa.

Son düzenleyen: Moderatör:
4-5 santimetre için gözle görülür ciddi bir fark olacağını sanmıyorum ancak 170 ve 190 iki insan aynı antrenmanı, beslenmeyi ve dinlenmeyi yaptığında 170 olan daha çabuk gelişiyor. Bunun nedeni de 170 olanın kasları 190'a göre daha kısa olduğundan kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyor.

4-5 santimetre için gözle görülür ciddi bir fark olacağını sanmıyorum ancak 170 ve 190 iki insan aynı antrenmanı, beslenmeyi ve dinlenmeyi yaptığında 170 olan daha çabuk gelişiyor. Bunun nedeni de 170 olanın kasları 190'a göre daha kısa olduğundan kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyor.

Peki hocam 170 ve 190 ileride hangisi estetik gorulur. Teşekkürler.

Boy uzadıkça daha uzun sürer vücudu doldurman ama bi düşün 1.60 kaslı adam mı daha iyi durur 1.90 kaslı Yunan Tanrısı gibi adam mı? Kısa boylular kas yapınca tabii ki güzel duruyor yine ama uzun boylu adamın da farkı başka.

1.83 insan, 1.78 insana gore daha zor mu gelisir? 4 5 cm fark olursa.
Daha zor gelişir veya kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyordan ziyade kısa boylu birinin gözle görülür şekilde değişmesi daha hızlı. Yoksa uzun boylu biri daha yavaş kas geliştirmiyor.

Yoksa uzun boylu biri daha yavaş kas geliştirmiyor.
Burada haklısınız.
Daha zor gelişir veya kasların büyümesi daha hızlı gerçekleşiyordan ziyade kısa boylu birinin gözle görülür şekilde değişmesi daha hızlı.
Gelişmekten kastım sizin de dediğiniz gibi ''değişmek'' ti aslında. Sizin ifadeniz daha doğru. Aslında temelde aynı sonuca varıyor dediklerimiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı