Uzun kullanımda iPhone 11 vs. S20+

Sizce 5 yıl en az performans kaybederek kullanmak için hangi telefonu almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    67

offendeath

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıl kullanmak için bir telefon almak istiyorum. Ankette de belirttiğim gibi 2 telefon arasında kalmış bulunmaktayım. iPhone 11'in ekranı ve S20+'ın stabilite konusunda kararsızım. S20+'ı 5 yıl kullanabileceğimden şüpheliyim. Paramı çöpe atmak istemiyorum. Tek isteğim performansını en az şekilde kaybederek uzun süre kullanmak. Sizce 5 yıl en az performans kaybederek kullanmak için hangi telefonu almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıl kullanmak için bir telefon almak istiyorum. Ankette de belirttiğim gibi 2 telefon arasında kalmış bulunmaktayım. iPhone 11'in ekranı ve S20+'ın stabilite konusunda kararsızım. S20+'ı 5 yıl kullanabileceğimden şüpheliyim. Paramı çöpe atmak istemiyorum. Tek isteğim performansını en az şekilde kaybederek uzun süre kullanmak. Sizce 5 yıl en az performans kaybederek kullanmak için hangi telefonu almalıyım?

iPhone der susarım etrafımda hala 6S kullananlar var hala gayet de iyi çalışıyor hatta oyun bile oynuyor.

iPhone bence uzun ömür olarak daha doğru bir tercih olur. Ben hala 7 plus kullanıyorum gayet akıcı yağ gibi günde 2 kere şarja takıyorum yoğun kullanımda ama 11 de daha sağlıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı