Uzun ömürlü ve verimlilik olarak Samsung vs iPhone

Bütçe
50000

Burak Dindaş

Decapat
Katılım
21 Ekim 2021
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung'un S serilerinden ya da iPhone almayı düşünüyorum. Hangisi daha verimli ve uzun ömürlü olur, hangisini almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
50 bin TL ye alacağın iPhone, pro veya pro Max olmayacağı için, olsa bile eski model olacağı için, Samsung almak daha mantıklı. 10 bin TL daha az verip, s24 plus veya 10 bin daha fazla verip, s24 ultra alınır.
 
Android artık daha stabil ve uzun ömürlü kalmayı başarıyor. Apple planlı eskitme ile cihazlarını 3. seneden itibaren yiyor. Bu yüzden güncelleme yapmazanız iOS ‘i de uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız. Ama kutudan çıktığı sürümde bırakmanız lazım sıfır alırsanız da.
50K’ye de 2. El 14 Pro bakabilirsiniz. Ya da android tarafında S24 Plus düşünülebilir.
 
Herkesin dediği gibi Pro veya Pro Max dışında iPhone almak artık çok saçma. Zaten 15 altı sıfır Pro ve Pro Max fiyatlandırmaları akıl alır gibi değil. Sanırım artık kimse tercih etmediği için tamamen salmışlar.

IOS'u çok severim, yıllardır iPhone kullanıyordum ve 15 Pro Max alabilecek gücüm de var, ama yine de kafaya cihazlar için 2 katı para vermek bana çok saçma geldiği için S24 Plus tercih ettim. Gözlerim arada iOS arıyor ama yine de çok memnunum. Cebime kalan 40 bini düşünüp rahatlıyorum. 😀
 
Samsung'un s serilerinden ya da iPhone almayı düşünüyorum. Hangisi daha verimli ve uzun ömürlü olur, hangisini almalıyım?

iPhone tabii ki daha uzun ömürlü fakat pahalı olduğundan dolayı sık telefon değiştiren birisiyseniz Android uzun süreçte daha uyguna gelecektir.
 
Kesinlikle S24 veya üstüne eklerseniz S24 Plus daha uzun ömürlü olur.
 

Geri
Yukarı