Uzun süre idare edecek oyun önerisi

Merhaba bilgisayar için yeni ekipman alacağımdan dolayı beni en azından yaz dönemine kadar idare edecek oyun önerir misiniz? Game Pass'den önerseniz de olur aylık 30TL bana çok koymaz. Şu anda okulum olduğu için günümün çoğu yorgun geçmekle beraber sınavlara da hazırlandığım için hikayeli oyunlar yanında kafa dağıtmalık oyun önerirseniz güzel olur. Hikayeli ve kafa dağıtmalık oyunlar haricinde hiç denemediğim strateji türü veya çok ciddi olmadığı sürece Online oyun önerisinede açığım.

Forager bir RDR2 kadar pahalı değil orta düzeyde bir fiyatı var oynayışına göre süresi değişiyor yapabilecek çok alternatif var sevdiğim bir oyun.

Bu tarz listelerde hiç yazılmadığından CP 2077 45 saatte sadece ana hikayeye etki eden yan görevleri bitirerek oynadım. Zaten herkes rdr2 olmadı Witcher 3 yazacak. Assassin's Creed Valhalla da güzeldir. Ha bir de kesinlikle God of War.
Hocam tavsiyeleriniz güzel fakat ben bahsettiğiniz tüm oyunları oynayıp bitirdim.

Hocam aslında toplıyacaksın 2-3 arkadaş ya da bir grup Minecraft başlayacaksınız en iyi ortam. Bir de sunucuyu güncel tutsanız tadından yenmez.

Forza horizon 4(indirimde deluxe edition 92 TL)

Stardew valley(indirimde 18, indirimsiz 24TL)

Witcher 3(indirimsiz 60, indirimli 17TL'lere kadar düşüyor)

Left 4 Dead 2(indirimsiz 18, indirimli 3TL)

Satisfactory(denemedim fakat bana çok övülmüştü. Indirimsiz 50TL)
Güzel liste olmuş maalesef burada satisfactory ve stardew Valley haricinde benlik oyun yok.Witcheri da zaten bitirdim.Yine de başka arkadaşlar da bu listeden kendine oyun bulabilir.
Hocam aslında toplıyacaksın 2-3 arkadaş ya da bir grup Minecraft başlayacaksınız en iyi ortam. Bir de sunucuyu güncel tutsanız tadından yenmez.
Hocam işte en büyük sıkıntı çevrede ya bilgisayarı olan yok ya da oyuna verecek parası olan yok.Öyle birlikte oyun oynayacak arkadaş bulsam buraya yazmama gerek kalmazdı.Forest, Minecraft,Terraria gibi bir sürü oyunla vakit geçerdi.

Güzel liste olmuş maalesef burada Satisfactory ve Stardew Valley haricinde benlik oyun yok. Witcher'i da zaten bitirdim. Yine de başka arkadaşlar da bu listeden kendine oyun bulabilir.

Hocam işte en büyük sıkıntı çevrede ya bilgisayarı olan yok ya da oyuna verecek parası olan yok. Öyle birlikte oyun oynayacak arkadaş bulsam buraya yazmama gerek kalmazdı. Forest, Minecraft, Terraria gibi bir sürü oyunla vakit geçerdi.

Tüh.

Hepsini mi? Oyun bulursan beni haberdar et ben de boşluktayım🤣
Hocam bitirdiğim ya da oynadığım oyunlar listesinde hep 3A oyun var.Size oyun önersem muhtemelen sizin oynadığınız oyunları öneririm.İndie oyunlar konusunda eksiğim var benim.

Merhaba bilgisayar için yeni ekipman alacağımdan dolayı beni en azından yaz dönemine kadar idare edecek oyun önerir misiniz? Game Pass'den önerseniz de olur aylık 30TL bana çok koymaz. Şu anda okulum olduğu için günümün çoğu yorgun geçmekle beraber sınavlara da hazırlandığım için hikayeli oyunlar yanında kafa dağıtmalık oyun önerirseniz güzel olur. Hikayeli ve kafa dağıtmalık oyunlar haricinde hiç denemediğim strateji türü veya çok ciddi olmadığı sürece Online oyun önerisinede açığım.

Hayatını feda edeceksen Hearts of Iron IV.

Hocam bitirdiğim ya da oynadığım oyunlar listesinde hep 3A oyun var.Size oyun önersem muhtemelen sizin oynadığınız oyunları öneririm.İndie oyunlar konusunda eksiğim var benim.
He ya ben de indie oyunlara çok vakit ayıramıyorum. Oynayacağım oyunlar listesinde Witcher 3'ü modlu yeniden bitirmek, Witcher 2"de oyunda nereye gideceğimi bulamıyorum hud'ları düzelten mod varsa kurup bitircem. Rdr2 Türkçe yama ile bir daha oynayacağım Mass Affect Legendery var, Cyberpunk'ın gazıyla fps oyunlara sardım Halo Infinite hoşuma gitti. Aralarda oynamalık Sekiro ve Borderlands 2 var.
Ps 4'ten pc'ye geçtiğim için indirimde her şeye atladım. Bir oyuna 10 tl vermek çok komik geliyor hala.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı