Çözüldü Uzun süren format süresi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Normal değil kardeşim. PC ağa filan bağlıysa belki ondan kurulmuyordur, yapabilirsen ağ olmadan yap.
Format attıktan sonra internete bağlıyorum ben.

Diskinizin sağlamlığından emin misiniz? Flaşın da SSDnin de?
Her zaman yaptığım şey reis. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Şimdi başka flaşa temiz kurulum yapıp tekrar deneyeceğim.

Ben interneti kast etmemiştim. Normal iş yeri ağına bağlıysa ağdan ayır, sonra format at.
Sadece fiş takılı. Herhangi bir ek kablo takılı değil.

İşte hocam yapa yapa bozulabiliyor flaş. Onun dışında SSD'niz pek tekin değil.
Vakti zamanında windowsun kendi flaşını almıştım. Onu kullanarak atıyordum. Dediğiniz gibi bozulma olabilir, o yüzden başka flaşa tekrar kurup onunla format attım. Bu sefer de "Hazırlanıyor" kısmında kaldı :d

Sadece fiş takılı. Herhangi bir ek kablo takılı değil.

Vakti zamanında windowsun kendi flaşını almıştım. Onu kullanarak atıyordum. Dediğiniz gibi bozulma olabilir, o yüzden başka flaşa tekrar kurup onunla format attım. Bu sefer de "Hazırlanıyor" kısmında kaldı :d
Hocam hazırlanıyor kısmı sistemdeki kurulum sonrası hazırlanma mı?

İyi günler arkadaşlar. Kurumun bilgisayarına Windows 10 kuracağım ama format süresi 5-10 dk olması gerekirken saatler sürüyor. External cache ve internal cache ayarlarını açmayı düşündüm ama BIOS'ta external cache ve internal cache yok. Yardımcı olabilecek var mı?

Not: Dün 9.37 sularında formata başladım ve şu an "biraz bekleyin..." ekranındayım.
Güncelleme: Arkadaşlar sorun sata kablosunda çıktı. Kabloyu değiştirince format atabildim. İlgi ve alakanız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı