Uzun vadede Intel mi, AMD mi?

İ9-9900K bu amiral gemilerinden midir?

Hata vermeyecek bir donanım ise i9-9900K yanına Z390 ve RTX 2080Ti düşünüyorum?

Benim sizi onaylamamı mı düşünüyorsunuz?
Paylaşabileceğim, bilgileri paylaştım, ancak kararı verecek olan sizsiniz...

Benim sizi onaylamamı mı düşünüyorsunuz?
Paylaşabileceğim, bilgileri paylaştım, ancak kararı verecek olan sizsiniz...

Hayır hata vermeyen bir sistem demişsiniz ya seçtiğim sistem o şekilde bir sistem örneği mi demek istedim.

Seçtiğiniz sistem "shut up and take my money" tarzı bir sistem. i9 9900K nın soğutması için çözüm bulmanız gerekecek, iyi bir Z390 anakart almanız gerekecek, bazı anakartların i9 9900K için yeterli güç sağlayamadığı söyleniyor. Ayrıca RTX 2080 Ti özellikle RTX serisinin bu versiyonunda normalden yüksek düzeyde sorunlarla karşılaşıldı. Bu bileşenler hakkında dikkat edilmesi gerekenler bunlar.

8 nesil d
Sizce 8 nesili inteli geçermi 7 nm ve ilk çeyrek te çıkıcakmı 7 nm işlemciler. deiğiniz gibi bn pek bilgi bulamadım da ondan diyorum.

İntel sürekli soket değiştiriyor (ayrıca zırt pırt güvenlik açıkları çıkıyor) buda yeni anakart demek oluyor. Sistemin en pahalı bileşenleride bunlar oluyor. AMD İntel'e bakarak daha az soket değiştiriyor, son kullanıcıyı düşünüyor.

Güvenlik açıkları nasıl anlayamadım? Şu anda aldığım bir sistemi güvenlik açığı dolayısıyla değiştirmem gerekebilir mi işlemciyi değiştirmediğim halde? İşlemciyi değiştirmeyi uzun süre düşünüyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…