YouTube Uzun videolar izlenmiyor

syltraesports

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta önce YouTube kanalı kurdum. İlk gün uzun video attım fakat kimseye gösterilmedi. İyi hoş ilk videodur dedim ardından her gün 1 olmak üzere 4 tane Shorts attım onlar izlendi, az abone de geldi en son tekrar uzun video attım 1 gün geçti yine kimseye gösterilmedi. Ne yapmam lazım?

afead.JPG
Ekran Alıntısı.JPG

Yeni moda artık Shorts tarzı videolar zaten. Kimse uzun uzun bir şey seyretmek yapmak istemiyor. Shorts 60 saniye falan olduğu için kaydırıp kaydırıp geçiyorlar.

1 hafta önce YouTube kanalı kurdum. İlk gün uzun video attım fakat kimseye gösterilmedi. İyi hoş ilk videodur dedim ardından her gün 1 olmak üzere 4 tane Shorts attım onlar izlendi, az abone de geldi en son tekrar uzun video attım 1 gün geçti yine kimseye gösterilmedi. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 2633552Eki Görüntüle 2633553

Merhaba, şu an günümüzde popüler olarak Shorts ve müzik gibi videolar izlenmekte.
Yani uzun video kimse izlemek istemez eger onların da sevmeyecegi icerik tarzi ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Murat Gamsız kendi kanalından bu kouları anlatıyordu izle istersen. Uzun video ile para kazanmak zor diyordu. You tube da istemiyor diyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı