Uzun yol gidilir mi?

Merhaba, yakın zamanda bir geziye gitmeyi düşünüyorum Çanakkale gezisi varmış. Gitmek çok isterim ama bulunduğu m şehir ile aralarında otobüsle gidilirse 15 saatlik bir yol var. Ve daha önce hiç uzun yol deneyimim olmadı en uzun yolculuğum 4 saat ve çok tereddüt ediyorum gitsem yola dayanabilecek miyim diye. 4 saatlik yolda sorun çekmiyorum genelde çok viraj olursa telefonu kapatıp yolu izlerim ve sorun olmaz. Genellikle telefonla oynayarak geçiririm yolu. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam kimseyi dinlemeyin 15 saat fazla değil müzik dinlersiniz film açarsınız gidin bence.

Merhaba, yakın zamanda bir geziye gitmeyi düşünüyorum Çanakkale gezisi varmış. Gitmek çok isterim ama bulunduğu m şehir ile aralarında otobüsle gidilirse 15 saatlik bir yol var. Ve daha önce hiç uzun yol deneyimim olmadı en uzun yolculuğum 4 saat ve çok tereddüt ediyorum gitsem yola dayanabilecek miyim diye. 4 saatlik yolda sorun çekmiyorum genelde çok viraj olursa telefonu kapatıp yolu izlerim ve sorun olmaz. Genellikle telefonla oynayarak geçiririm yolu. Sizce ne yapmalıyım?
Eğer araba yolculuğu sizi tutmuyorsa (yani mideniz bulanmıyorsa) gidilir. Senede bir defa uzun yola çıkan biri olarak daha dün 11 saat otobüs yolculuğu yaptım, en ön koltuğu kapabilirseniz hem yolu izlersiniz hem de sıkılmazsınız. Ek olarak internetiniz her daim olsun, sıkılınca telefonda takılırsınız.

Zaten hocam öyle yaparlar ama hiç uzun yolculuk yaşamadıysanız canınız çok sıkılır 15 saat içinde. Molalarla beraber 17-18 saatide bulur.
Arkadaşımla gideceğim zaten can sıkıntısı hiç sorun değil. Mide bulantısı baş ağrısı vb. şeyler olmadın yeterli benim için.

Mide bulantısı falan oluyor mu? Yani 4 saatte hiç sorun yaşamadım ama 15 saatte ne olur hiç kestiremiyorum.
26 saat yolda geçirdiğimi biliyorum ve hareketsizlikten oluşan sıkıntı ve karıncalanma harici bir sorun olmaz. Otobüsün mola verdiği zamanlarda otobüsün yanında esneme hareketleri yap.

Arkadaşımla gideceğim zaten can sıkıntısı hiç sorun değil. Mide bulantısı baş ağrısı vb. şeyler olmadın yeterli benim için.

Yanınıza tuz ve parol alın mideniz bulanırsa tuz atın ağızınıza bu da sana bende taktik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı