Uzun yol ve aile problemleriyle okumak zorlaşıyor

Lugatiturki1

Decapat
Anadolu lisesi'ndeyim. Matematikten 15, edebiyattan 40 aldım; en kötü ikisinden de 80 beklerken artık okumakta zor geliyor. Kasabadan merkeze gidiyorum, 40-50 dakika falan sürüyor. Açığa ya da MESEM'e geçesim var; her şey zor geliyor, ailevi problemler falan da var. Matematik normalde iyi, ama yapamadım. 10. sınıfım. Beni bilgilendirir misiniz?

Anadolu lisesi'ndeyim. Matematikten 15, edebiyattan 40 aldım; en kötü ikisinden de 80 beklerken artık okumakta zor geliyor. Kasabadan merkeze gidiyorum, 40-50 dakika falan sürüyor. Açığa ya da MESEM'e geçesim var; her şey zor geliyor, ailevi problemler falan da var. Matematik normalde iyi, ama yapamadım. 10. sınıfım. Beni bilgilendirir misiniz?

En kötü 80 beklerken 15 aldıysan ve hoca doğru kontrol ettiyse ya doğru düzgün çalışmadın ya da beklentilerini doğru tutmadın. Neden 80 bekliyordun mesela? Çözdüğün soruları kontrol ettin mi kağıdı vermeden?

Ayrıca ders saati yüksek olan bu iki dersten düşük almak şu an için kötü olmuş. Ama ikinci sınavlarda matematik ortalamasını çok olmasa da edebiyatla beraber düzeltirsin diye düşünüyorum. Aile sorunlarını çok kafaya takmamaya çalış. Okul yolu da servis vs. ile gidiyorsan sorun değil ben dahil bir sürü kişi merkeze okula böyle gitmiştir ve gidiyordur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı