Hocam neden hayattan nefret ediyorsunuz? Bir de neden hiç arkadaşınız yok belki de sorun sizde değildir.
OKB hastasıyım. İnsanlarla vakit geçirdiğimde konuşacak konu bulamıyorum, sürekli kendimi kasıyorum. Bu yüzden karşımdaki kişi çabuk sıkılıyor, bir daha görüşmek istemiyor. Daha doğrusu görüşmekten kaçıyor. Bende bu döngüden sıkıldığım için uğraşmıyorum artık. Asosyal olmak hoşuma gidiyor.
Tabii hasta olmam bunların bahanesi değil, insanlara hep tavsiye veren ama kendine gelince hiçbir halt beceremeyen kişiler vardır ya, işte onlardan biriyim.
Ailem yanımda olsaydı böyle olmazdım diye düşünüyorum. Yalnız olmayı seviyorum ama yalnız hissetmek koyuyor bayağı.
Uzun oldu özür dilerim![]()
@ValiBey36
@AssassinSlayer
Merhabalar,
Şu anlık şükür bir problemim yok. Sadece bazı kişilere gereğinden fazla değer verip ihanete uğradım. Onun mutsuzluğunu yaşamıştım, şu anlık her şey yolunda gidiyor. Bir problem yok.
@ValiBey36
@AssassinSlayer
Merhabalar,
Şu anlık şükür bir problemim yok. Sadece bazı kişilere gereğinden fazla değer verip ihanete uğradım. Onun mutsuzluğunu yaşamıştım, şu anlık her şey yolunda gidiyor. Bir problem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.