Uzun zamandır mutsuzum

Hocam neden hayattan nefret ediyorsunuz? Bir de neden hiç arkadaşınız yok belki de sorun sizde değildir.

OKB hastasıyım. İnsanlarla vakit geçirdiğimde konuşacak konu bulamıyorum, sürekli kendimi kasıyorum. Bu yüzden karşımdaki kişi çabuk sıkılıyor, bir daha görüşmek istemiyor. Daha doğrusu görüşmekten kaçıyor. Bende bu döngüden sıkıldığım için uğraşmıyorum artık. Asosyal olmak hoşuma gidiyor.

Tabii hasta olmam bunların bahanesi değil, insanlara hep tavsiye veren ama kendine gelince hiçbir halt beceremeyen kişiler vardır ya, işte onlardan biriyim.

Ailem yanımda olsaydı böyle olmazdım diye düşünüyorum. Yalnız olmayı seviyorum ama yalnız hissetmek koyuyor bayağı.
Uzun oldu özür dilerim 🙃

OKB hastasıyım. İnsanlarla vakit geçirdiğimde konuşacak konu bulamıyorum, sürekli kendimi kasıyorum. Bu yüzden karşımdaki kişi çabuk sıkılıyor, bir daha görüşmek istemiyor. Daha doğrusu görüşmekten kaçıyor. Bende bu döngüden sıkıldığım için uğraşmıyorum artık. Asosyal olmak hoşuma gidiyor.

Tabii hasta olmam bunların bahanesi değil, insanlara hep tavsiye veren ama kendine gelince hiçbir halt beceremeyen kişiler vardır ya, işte onlardan biriyim.

Ailem yanımda olsaydı böyle olmazdım diye düşünüyorum. Yalnız olmayı seviyorum ama yalnız hissetmek koyuyor bayağı.
Uzun oldu özür dilerim 🙃

Bende OKB hastasıyım hocam. Kasmayın hocam kendinizi bunda stres olacak ya da kasılacak bir durum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@333365
24/08/2021 yazıyorum. Hocam hangi konuda mutsuzsunuz? Canınızı sıkan bir şey mi var, atıyorum her zaman en iyisine sahip olmak mutlu etmez. Ama hiçbir şeye sahip olamamakta mutlu etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ValiBey36
@AssassinSlayer

Merhabalar,
Şu anlık şükür bir problemim yok. Sadece bazı kişilere gereğinden fazla değer verip ihanete uğradım. Onun mutsuzluğunu yaşamıştım, şu anlık her şey yolunda gidiyor. Bir problem yok.

@ValiBey36
@AssassinSlayer

Merhabalar,
Şu anlık şükür bir problemim yok. Sadece bazı kişilere gereğinden fazla değer verip ihanete uğradım. Onun mutsuzluğunu yaşamıştım, şu anlık her şey yolunda gidiyor. Bir problem yok.

Merhabalar,
Sizi cidden hakedecek insanlara değer verin. Yoksa sadece kaybeden siz olursunuz.

@ValiBey36 Evet, o konuda haklısınız. Çok çaba sarf ediyorum, umarım tekrar aynı şeyleri yaşamam.

Bugün mutlu olmak için bir şey yapacağım diyerek yola çıkarsan mutlu olamazsın. Bir duyguyu yaşamayak için kendini şartlandırırsan asla o duyguyu yaşayamazsın. Bugün bir şey yapacağım ve ondan mutlu olmaya bakacağım diye yola çıkmalısın. Mesela mutlu olmak için spor yapmak yerine vücudunu geliştirmek için spor yapmaya odaklanmalısın. Vücudun geliştiğini hissettiğin mutlu olursun. Hedefin mutluluk olmasın, hedeflerin seni mutlu etsin.

@ValiBey36
@AssassinSlayer

Merhabalar,

Dostum onu hangimiz yaşamadı ki? Şu an mutlu olduğuna sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı