GS'nin 50-75 milyon verebileceğini düşünüyor musun? Diğerlerinden kısmak zorundalar verirlerse.Napoli çok da fazla diretemez bonservis konusunda. Adamın sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış, oyuncuyla aralar aşırı derecede bozuk, kadroya koysan verim alamazsın, üstüne bir de ödenecek 10 milyon euro maaş var. Ya satacaklar ya satacaklar, satmazlarsa kendilerine zarar.
75 değil de 50 verebiliriz. 50 çok iyi fiyat bu arada. Diğer Avrupa kulüpleri de girebilir sıraya ama. Zaten Al-Hilal dışında hiçbir takım 75'i vermek istemiyor. Mecbur düşürecekler, üstteki arkadaşın dediği gibi.GS'nin 50-75 milyon verebileceğini düşünüyor musun
Galatasaray 50 teklif etmiş Napoli 75 istemiş bir yerde öyle okumuştum.75 değil de 50 verebiliriz. 50 çok iyi fiyat bu arada. Diğer Avrupa kulüpleri de girebilir sıraya ama. Zaten Al-Hilal dışında hiçbir takım 75'i vermek istemiyor. Mecbur düşürecekler, üstteki arkadaşın dediği gibi.
15 Temmuz'da 75 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi devre dışı kalıyormuş bir de. Şu an o tarih bekleniyor.Galatasaray 50 teklif etmiş Napoli 75 istemiş bir yerde öyle okumuştum.
GS'nin 50-75 milyon verebileceğini düşünüyor musun? Diğerlerinden kısmak zorundalar verirlerse.
Galatasaray 50 teklif etmiş napoli 75 istemiş bir yerde öyle okumuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.