V. Osimhen Galatasaray'da

Oyuncularda gram gelişme yok.Adam oyun kuramıyor,çift forvet oynatamıyor,takımı kuramıyor ne biçim td bu? Beşiktaş'a yenilmesine kızmıyorum tarihi fark yemesine kızıyorum.Ulan 5 nedir bari 2-1/3-1 falan yenil.5 ne arkadaş 5 nedir 5 nedir ulan adam 2 senedir taktiği oturtamadı.Şampiyon oldu ama nasıl oldu? O zamanlar Fenerle Beşiktaş leş gibi kadrosu vardı ama şimdi yok öyle bir kadro Immobile mi dersin En Nesyri'mi dersin Maximin'mi dersin. Bir sürü yıldız geldi hadi şimdide şampiyon olsun görelim.
Beşiktaş'a yenileceği belliydi zaten. Çok güçlü girdik sezona. Bu kadar fark beklemezdim. El Nesyri çok sönük süre alamıyor daha.
Hocam fener maçını kaybederse okanı direkt yollayacaklardır mancini ile görüşüyorlarmış okan sapıttı başka kulübe verip geri alınabilir.
Fener maçı kaybedilirse gün doğmadan Fatih gelir.

Beşiktaş'a yenileceği belliydi zaten. Çok güçlü girdik sezona. Bu kadar fark beklemezdim. El nesyri çok sönük süre alamıyor daha.

En Nesyri'yi boşa aldılar çok eminim hem cenk hem dzeko hem en nesyri üçüde süre bulamayacak ve sıkıntıya girecek. Fatih hoca gelmez normalde severim fakat gelirse taylan ile ligi 13. bitirir ve Avrupa'da final oynar öyle hoca.

Beşiktaş'a yenileceği belliydi zaten. Çok güçlü girdik sezona. Bu kadar fark beklemezdim. El Nesyri çok sönük süre alamıyor daha.

Ne Fatih Terim'i inşallah gelmez. 🤲

En Nesyri'yi boşa aldılar çok eminim hem cenk hem dzeko hem en nesyri üçüde süre bulamayacak ve sıkıntıya girecek. Fatih hoca gelmez normalde severim fakat gelirse taylan ile ligi 13. bitirir ve Avrupa'da final oynar öyle hoca.
Eğer illa yerli hoca getirilecekse Fatih Tekke getirilsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı