V. Osimhen Galatasaray'da

muratyılmaz99

Centipat
Merhaba sevgili hocalarım, şu an çok mutluyum. Çünkü top 10 forvetlerden biri olan Victor Osimhen galiba Cimbom'a geliyor. Kaynakları attım aşağıda okuyabilirsiniz :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gelmez sebebini açıklayım. Icardi Galatasaray'da iken bunlar forvet almaz adam dk 50 de batshuayi yi çıkarırken Icardi'ye dokunmuyor osimhenin parasıda fazla böyle biri gelmez.
Fabrizio Romano'da paylaşmış hocam bende inanmıyordum ama Fabrizio Romano paylaşınca inanmaya başladım ama İnşallah gelir be hocam ümidi kesmeyelim. 🤲🙁☹️

İnanın adını daha önce hiç duymamıştım :D
Pardon hocam Napoli'nin ana forvetiydi şimdi kadro dışı 100.000.000 euro piyasa değeri var.

Fabrizio girmiş, done deal diyebiliriz. GS'de çok besleyecek adam olmadığından 25-30 gol bandında kalacaktır. Takım içi gerginliklere sebep olabilir.

KAP gelmeden, oyuncu imzayı atmadan transfer bitmez. Şu an sevinmek için erken üstelik daha dün Hermoso transferi bitti aşamasında yatmışken.

KAP gelmeden, oyuncu imzayı atmadan transfer bitmez. Şu an sevinmek için erken üstelik daha dün Hermoso transferi bitti aşamasında yatmışken.
Hermoso işine Roma'da girdi. Osimhen'de başka takım yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı