V3.5 Killer Hakkında Görüşlerim

Sistemde kullanılan anakart, PSU, SSD gibi parçaların bir çok hazır sistemlerine standart koymaları beni kıllandırıyor. Biz bu parçaları size uygun gördük eğer kendi zevkinize göre bir veya bir kaç parça değiştirirseniz indirimden yararlanamazsınız şeklindeki uyanıklığı yüzünden orayı sevmiyorum. Bu tip sistemlerde sürekli kullanıp sirkülasyon sağladıkları parça modellerinin iade, tamir görmüş ürün olma ihtimali takdir edersiniz ki sizin seçtiklerinizden daha fazladır.
 
Tamam siteler gelişiyor ama hala kar payı baya bi var. Bir ara şöyle minimum seviyede kar ile sınırlı stok sistem çıkartsalar harika olur. Bakalım Arşiv bey Antibiyotik ekibine cevap verecek mi. Donanım Arşivi instagram hesabından uzun süre hazır sistem toplama gelmeyeceğini duyurmuştu ama bakalım.
 
Fanboyluktan başka bir şey değil yaptığınız. İtopya'nın aynı bütçedeki diğer sistemlerinde de R3 2300X ve RX 570 kullanılıyor. Objektif olun.
Neden anlamak istemiyorsunuz? Ben PC kötü mü dedim, gidin okuyun şunu düzgünce. PC alınır PC güzel diyorum, benim lafım videoya. Video'da çıkar uğruna söylenen yalan yanlış bilgileri eleştiriyorum. İtopya babamın şirketi değil neden gidip savunayım? Videoyu izle 6 çekirdekli işlemciye RX570 düşük kalır diyor adam sitesine giriyoruz birçok PC R5 2600&RX570.
 
Zamanında İtopya'ya laf atıyordu Türkiye'de R5 2600 mü kalmadı diye, anlaşılan şimdi de kendi stokları bitmiş sistemin fiyatı 4300₺ olmuş. Fiyat gayet uygun fakat böyle saygısız ergenlere para kazandıracağıma az biraz daha verir gider başka yerden alırım.
 
Ben de SSD konusunda görüşümü yazayım madem:

SU650 hakkında forumda çok mesaj atıldı, sıkıntılı bir SSD işte. Özelleştirmede farklı bir markadan muadilini uygun bir fiyata isterim elbet, biraz fiyat farkı da olsa kabul ama bu ne şimdi:
Screenshot_2019-08-06-10-28-33-1.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı