V3.5 killer tray işlemci sorun olabilir mi?

roskevv1907

Hectopat
Yer
Çorlu/TEKİRDAĞ
Sistem çıktıktan 1 hafta sonra aldım 3200 TL gibi bir rakama satın aldım, ama işlemci kutusu yok, şehir dışında olduğum için kargo gelince açamadım. Ama aradığım da tray işlemci olup bir sorun olmayacağını söylediler, içime dert oldu birkaç video izledim. Onlarda işlemci kutusu var ama ben de yok. Garanti süresi daha azmış, bozulursa sıkıntı yaparlarmış gibi şeyler okudum. İçime dert oldu. Beni aydınlatma şansınız var mı yoksa geri göndereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tray, tepsi demek. Resimdeki gibi toptan olarak alinmis kutusuz ve fansiz olarak. Dezavantaji genelde 1 yil garantisi oluyor.
cpu tray.jpg

İşlemcilerin bozulma ihtimali çok az ki, garantisi olsa ne, olmasa ne?
Ya öyle de içimde bir şüphe kaldı yine de sormak istedim. Birçok firma bu şekilde gönderiyor galiba sinerji falan da. Teknobiyotik bir çok sipariş aldığı için bu şekilde yönelmiş olabilir sadece sorun çıktığında Teknobiyotik kabul edecek mi sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı