v9-eu.com virüsü

Öncelikle merhabalar, üstte belirttiğiniz yönergeleri eksiksiz yaptığıma inanıyorum ki umarım öyledir, hala bu can sıkıcı problem devam etmekte yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.
Öncelikle adımları teker teker kontrol ederek, eksiksiz yapın. Mutlaka gözünüzden kaçan bir şey vardır. Arada dinlenmeyi de unutmayın ;)

Öncelikle merhabalar, üstte belirttiğiniz yönergeleri eksiksiz yaptığıma inanıyorum ki umarım öyledir, hala bu can sıkıcı problem devam etmekte yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.
Mikail bey'in dediği gibi gözünüzden kaçan yerler mutlaka vardır :) Konu sahibinin de gözünden kaçan ve ayarlara müdahale ettiği için son resimdeki gibi bir tablo çıkmıştı gittiğimde ayarlar kurcalanmış olduğundan görünmüyordu. Yani taramayı tekrar yapın ve aynı şekilde txt dosyasını paylaşın.

Mikail bey'in dediği gibi gözünüzden kaçan yerler mutlaka vardır :) Konu sahibinin de gözünden kaçan ve ayarlara müdahale ettiği için son resimdeki gibi bir tablo çıkmıştı gittiğimde ayarlar kurcalanmış olduğundan görünmüyordu. Yani taramayı tekrar yapın ve aynı şekilde txt dosyasını paylaşın.
İlginçtir, öncesinde çalıştırabildiğim sistem tarama 2 programını şimdi çalıştıramıyorum internet bağlantısı bulunamadığını söylüyor, biraz hazıra konmak gibi olacak utanarak söylüyorum ama TW yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar aynı sorundan bende de var. Murat Bey'in önerdiği gibi yaptım ama sonuç aşağıdaki gibi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hafta sonumun büyük bölümünü bu sorun için heba ettim. :(

ekran-al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1-jpg.4669

ekran-al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B12-jpg.4670

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    94,7 KB · Görüntüleme: 660
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    108,4 KB · Görüntüleme: 668
Son düzenleme:
Merhaba @Murat5038 bu konuyla ilgili benim de çok ciddi sıkıntım var ne yazık ki :/ Söylediğin programa tarattım ve altta paylaştığım şekilde bir yanıt aldım. Ayrıca yine de rapor alıp göderiyorum. Yardımcı olabilirsen inanılmaz sevinirim :)
herd.jpg

Dosya Ekleri

• Scan_2014-6-20-1-5.txt
    77,7 KB · Görüntüleme: 504
Emre, sende parite b virüsü de var o yüzden ilk önce Kaspersky ile sisteminizi taratın. Güncelleyip tüm flash bellekleri takıp fullscan yapın. Ardından araçlar bölümünden baştaki 1. hariç önergeleri uygulayıp hepsini işaretleyin ve ilerleyin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı