VA panel vs IPS panel

Bütçe
3300
Sizi uğraştırıyorum kusura bakmayın. Ucuz-orta-pahalı olacak şekilde 3 tane panel önerir misiniz? WOLED'e param yetmezse alternatif olsun diye. Göz sağlığı benim için her detaydan daha önemli. Ek olarak titreşimli ve bulanık görüntüler en az seviyede olmalı. Tavsiyeleriniz neler olur?

Mavi ışık testleri nadir incelemelerde görmüştüm. Kaynakları hatırlamıyorum. Titreşim kısmı rtingste var. Bu konuyla alakalı hiç monitör araştırması yapmadım. Bir sürü model var ve bu testleri bulmak çok zor. Her yerde her test yok. Bu konuda öneri yapmam imkansız yani. Oturup günlerce araştırma yapmam lazım. Tüm modellere tek tek bakmam lazım. Bunları bulabilmek içinde İngilizcesinden tutun rusçasına kadar her dilden yabancı kaynaklara bakmam gerekiyor. Bir de bunların kıyaslaması var.

Sorun değil. WOLED önerinizi öncelik olarak düşüneceğim. Teşekkür ederim.

Oled veya miniled haricinde çok büyük farklar beklememek lazım. Oyun moduna alıp tepki süresini “standart” olarak ayarlayın. Daha hızlı veya extreme yapmak inverse ghosting yapar.
Ghosting hissetmedim test yaptım oyun moduna almayınca zaten görüntü sarmadı hrd kapattım rahatsız etti netliği fulleyince yazılarda gölgeler oldu netliği 20'den 15'e çektim ayarları yapmam çok vaktimi aldı şu an memnun kaldım ama bu söylediğinizi dikkate alacağım çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…