HellStalkeR
Kilopat
Baktığınız Neo G8 scanline sorunlu, en azından çoğu ünitede şikayet fazla. Sonradan düzeltildi mi bilmiyorum ama zamanında olduka fazla şikayet vardı bu konuda. Eğer scanline sizin için sorun değilse veya scanline olmayan bir Neo G8 alırsanız hepsini katlayacak düzeyde bir model. Ona alternatif olarak biraz daha zayıf ama hala üst düzey Neo G7 var. Bu modelde şikayet daha az. İkisi de gerçek HDR deneyimi veriyor. Monitors unboxed Neo G7'yi best HDR LCD olarak öneriyor hatta.
MSI da VA monitör alacaksanız MSI MAG275CQRf qd alabilirsiniz. Bunun E2 versiyonu da çıktı. İncelemesini bulamadım. G65B genel olarak daha iyi olsa da alternatif olması açısından söylüyorum.
MSİ alternatif güzel oldu. Ayrıca sorunlu bir modeli birde teşhir olarak almayayım. Neo G7'ye hemen bakacağım olmadı G5'de kesin karar kılarım gibi hissediyorum.
Buralara kesinlikle bir göz atacağım önce kararım netleşsin şu an G7 modeline göz atmak istiyorum umarım bütçeme uyuyordur, uymasa bile g5 modeli var nasılsa.Rica ederim, monitörler öyle kağıtüstü özelliklere bakarak alınacak şeyler değiller. Özellikle VA ise ekstradan dikkat etmeniz gerekiyor. Size tavsiyem monitors unboxed, PC monitors, TFT central, rtings, techless, GTID vb profesyonel incelemecilerin yorumlarına bakarak monitör seçmeniz yönünde. Bu tarz kanalların tavsiye ettiği monitörleri alırsanız pişman olma ihtimaliniz düşük. Hatta bir modele karar verdiğinizde iyi olduğunu teyit etmek için diğer profesyonel incelemecinin de yorumuna bakın. Nokta atış seçim yapmış olursunuz.