VA vs IPS

Grafik tasarımla uğraşmayacaksa yine TN panel. Düşük bütçeli Panda panel kullanan 6bit + FRC VA monitör almaya ne gerek var?
Görüntüyü 3 milisaniye daha hızlı yeniliyor diye insanlara renk doygunluğu bile olmayan çöp TN panel monitörleri önermeyin. Her oyun oynayan insan için de TN panel önerilmez ayrıca hangi oyunları hangi düzeyde oynadığını belirtmemiş. Yalnızca rekabetçi FPS oyunlarını profesyonel şekilde oynuyorsa TN panel önerin, onun dışında hikayeli oyun oynayan biri için TN panel daha kötü bir tercih olacaktır, çünkü renk yok.

Fps, Moba gibi oyunlar oynayacaksan eğer kesinlikle VA panel almalısın. IPS panel hikaye modu oyunlara ve filmler için uygun. Alabileceğin en iyi f/p monitör ASUS tuf gaming va24vq monitörü. Yeni bir monitör ve paneli TN paneller kadar hızlı. Ghosting yok. Parlaklığı yüksek ve renkleri çok hoş. Birsürü monitör denedim ve bunda karar kıldım. Malzeme kalitesi ise gerçekten harika dokunduğun zaman anlayacaksın. Monitör 1080p için önerilen 24 inçtir. Asus tuf gaming vg24vq monitöründe ghosting yok. Sinema, fps, moba, manzara (en canlı renkler) modları mevcut. 1840 liraya satın almıştım ben şuan daha uyguna bulunuyor. Fiyatı cidden böyle bir monitör için çok uygun. Kaçırma derim.

Görüntüyü 3 milisaniye daha hızlı yeniliyor diye insanlara renk doygunluğu bile olmayan çöp TN panel monitörleri önermeyin. Her oyun oynayan insan için de TN panel önerilmez ayrıca hangi oyunları hangi düzeyde oynadığını belirtmemiş. Yalnızca rekabetçi FPS oyunlarını profesyonel şekilde oynuyorsa TN panel önerin, onun dışında hikayeli oyun oynayan biri için TN panel daha kötü bir tercih olacaktır, çünkü renk yok.
23.8" MSI Optix G241 - Specifications Bu monitör iyi mi yani :D 6Bit+FRC ve üstüne Panda Panel var ama renk doygunluğu var :d

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı