VA vs IPS

Genelde oyun için kullanacağım ama dizi ve film de izleyeceğim için IPS ile VA arasında kaldım. Sizce hangisi bana en uygunudur? IPS panel renk kalitesiyle beni çekiyor ama gecikme değeriyle uzaklaştırıyor. 2 monitör arasında kaldım.

2 monitör de fiyat olarak aynı sayılır ve ikisinde de 1ms yazıyor ama oyun oynarken IPS panelin gecikme değeri VA panelden daha mı fazla olur?
Hocam g241 aldım. Ürün bir ölü pikselle geldi. Ertesi gün başka noktadan yeşil bir piksel daha çıktı. Sorunlu gibiydi monitör iade ettim. Ona göre değerlendirin
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı