435892
Hectopat
- Katılım
- 6 Mart 2021
- Mesajlar
- 4.008
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 14
Başlığın değişip değişmemesi fark etmez hile açmışsın ban kaldırmaktan bahsediyorsun.VAC ban değil
Başlık niye değişmiş
Başlığın değişip değişmemesi fark etmez hile açmışsın ban kaldırmaktan bahsediyorsun.VAC ban değil
Başlık niye değişmiş
1- oyun yasaklaması, VAC değil ow banıdır.
2- ow banlarını düşündüğünüz gibi 1 kişi 2 kişi değil, 9 kişi 10 kişi gözden geçiriyor ve bilgisayarınız taranıyor.
3- ow banları yanlışlıkla olabilir bu çok sık görülür fakat yanlış olsa şu ana kalkardı.
4- ow yani Overwatch ban, hile açmadığınız sürece ban yeme riskinizin %2 olduğu bir olaydır. Yani büyük ihtimal hile açmışsınız.
Var, dosyaların taranıyor oyundaki.Bilgisayar taranıyor diye bir şey yok.
Var, dosyaların taranıyor oyundaki.
VAC Ban yememişsiniz ki. Oyundan yemişsiniz.268 gün oldu hâlâ kaldırılmadı binlerce ticket attım hesapta hile kullanmadığımı ama cevap yok. Ne yapabilirim?
Sıkça sorulan sorular da bunu açıklıyor olması lazımKaynak gösterir misin?
Legit oynamışsın ow ban öyle millet kafasına göre boş boş atmıyor, vardır bir bildikleri.268 gün oldu hâlâ kaldırılmadı binlerce ticket attım hesapta hile kullanmadığımı ama cevap yok. Ne yapabilirim?
268 gün oldu hâlâ kaldırılmadı binlerce ticket attım hesapta hile kullanmadığımı ama cevap yok. Ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.