VAC banlı Steam hesaplarında aynı telefon numarasını kullanmak

Yer
Hawaii
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Radeon Rx 570
AMD Ryzen 5 2600
CORSAIR 8X2 16 GB Vengeance
Samsung 860 Evo 500GB
Meslek
Back End Developer
Oyuna bir güncelleme gelmiş sanırım ben de hesap değiştirmek istiyorum CS oynamayacağım, belki DotA devam ederim. Bu güncelleme sonunda korkum yeni hesapta VAC banlı hesabımda olan mail ve numaramı kullanacağım, sorun olur mu?

Sorun olmaz. VAC yasaklaması bulunan Steam hesabındaki telefon numarasını sonradan başka bir hesaba eklemek yasaklamaya sebep olmaz. Sadece VAC yasaklaması verildiği anda o telefon numarasına bağlı olan hesaplara yasaklama verilir. E-postaya verilen herhangi bir yasak da bulunmamakta.

Neden Overwatch yasaklamasi alsin ki? Telefon numaralarini sonradan farkli bir hesapta kullanmanin herhangi bir yaptirimi yok. Ayrica yukarida da belirttigim gibi, e-posta üzerinden yasaklama verilmiyor.
Şöyle mantık kurdum, herhangi bir tespit yapılırsa müfettişler tarafından eski hesap fark edilirse diye dedim. Tamamen kendi mantığımı kullandım. Kendim eski hesabımdan telefon numaramı kaldırırdım.

@Herixa

Müfettisler sadece raporlanan oyunculari denetleyebiliyor. Eger bir yasaklama verilecekse, yasaklamanin verildigi esnada telefon numarasi hangi hesaba bagliysa, o hesaplarin tamami yasaklaniyor. Bu numarayi ise sonradan farkli bir hesapta kullanabiliyorsunuz. Bunu resmi konuda da belirtmisler zaten.

Kisacasi müfettislerin hesaplari denetleme gibi bir yetkisi yok.

Olmaz.

E-posta üzerinden zaten yasaklama verilmemekte.

Hocam bir şey daha soracaktım hesabı değişme taraftarı değilim kendimi 40lvl yapıp bırakacağım zaten çok oyunda kalmadı almak istediğim hesabı ileride satma gibi bir planımda yok sizce değişmeli miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı