VAC-Live bir işe yaramıyor

Eren AK

Kilopat
Katılım
27 Ekim 2018
Mesajlar
7.425
Makaleler
21
Çözümler
29
Merhabala, 15.000 bandında seçkin oyuncusuyum. Bu CS'nin övüne övüne getirdiği VAC-live bir işe yarıyorsa namerdim. Aşağıdaki video kaydından ne demek istediğimi anlayacaksınız. Mevzu çok basit, 500 milisaniye içerisinde 5 kişiye HS çakan adamı banlayabilecek bir algoritma yazamıyorsan kapat git bu oyunu. Minecraft sunucularında kullanılan anti-cheat bile daha iyi çalışır bundan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Şu oyunu çöp ettiler seçkin oynayamıyorum 😡 rank kasılmıyor, Gaben'ın koca göbeğini...

Adamlar hiç çaba sarf etmiyor.
 
İnanmazsın belki bahçe aldım gidip orada otları yolup öyle atıyorum stresimi. Oyun leş, kitle toksik. Denecek fazla bir şey yok.
 
FACEIT Oynayacaksiniz hocam Resmi sunucularda oynamak hammalık ve oyununuza gram katkısı yok. kendinizi geliştiremezsiniz.
 
FACEIT Oynayacaksiniz hocam Resmi sunucularda oynamak hammalık ve oyununuza gram katkısı yok. kendinizi geliştiremezsiniz.
3000+ Saatim var oyunda hocam, nasıl gelişeceğimi inan biliyorum. FACEIT evet güzel bir seçim fakat yeni gelen Seçkin olayı epey hoşuma gitti. Puan kasmak FACEIT'ten daha zevkli geliyor.
 
Oyunda hile var diye FACEIT oynamaya zorlanacaksam, o oyunu hiç oynamayım daha iyi. Hile konusunda açık ara dünyanın en kötü oyunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı