Vade farksız taksitle iPhone 13 almak

Bütçe
32.500
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Telefonum SE 2020 model ama artık çok sorun çıkarmaya başladı ve çoğu parçası tamire gide gele yan sanayiye döndü; artık değiştirmem gerekiyor. iPhone 13 bakıyorum bayağıdır, ama herhalde bu senenin başında telefonlar ile ilgili düzenleme yapılmış, kredi kartına taksit olmuyor anladığım kadarıyla. İkinci el temiz bir 13 25’ten başlıyor, zaten Vatan veya Hepsiburada gibi sitelerde 32.000 ₺ bandında olduğu için bana ikinci el almak hiç mantıklı gelmiyor. Maalesef 32.000 TL’yi şak diye verebilecek bir maddiyat durumum söz konusu değil; aslında verilir de sıkıntıya sokmak istemiyorum kendimi. Operatörlerden baktım, ön ödeme üzerine taksit yapıyor; bu seçenekte zaten onlarda diğer satıcılardan pahalıya satılan telefona yaklaşık 5.000 TL daha fazla koyuyor, iyice iş mantıksızlaşıyor. Sıfır iPhone 13’ü peşin fiyatına taksit imkânıyla alma imkânım var mı?

İkinci el temiz haliyle almayı değerlendirin.
Hocam 25 den başlıyor dediğim telefonda pili servis istiyor ya da içi açılmış zamanında, aradaki farka değer değil hiç bir mantığı yok hadi diyelim 13 olsun 40.000 ₺ minimum, değerlendirilebilirdi.

Bende bunu soracaktım fiyatından dolayı alınması en mantıksız telefonlardan biri
Siz ne öneriyorsunuz hocam? Androidden çıkmak istemiyorum açıkçası.

Neden iPhone 13?
Aman aman bir sebebi yok açıkçası hoşuma giden telefon o günümüzde de idare edebileceğini düşünüyorum

Hocam 25 den başlıyor dediğim telefonda pili servis istiyor ya da içi açılmış zamanında, aradaki farka değer değil hiç bir mantığı yok hadi diyelim 13 olsun 40.000 ₺ minimum, değerlendirilebilirdi.

Siz ne öneriyorsunuz hocam? Androidden çıkmak istemiyorum açıkçası.

Aman aman bir sebebi yok açıkçası hoşuma giden telefon o günümüzde de idare edebileceğini düşünüyorum
S24 Fe al

30.000 TL para verip de 60 Hz ekranlı bir telefon kullanamam ben şahsen. Gülerler adama. Günümüzde 120 Hz artık standartlaştı 10.000 TL'lik telefonların ekranı bile 120hz hadi biraz daha düş en az 90 Hz

30.000 TL para verip de 60 Hz ekranlı bir telefon kullanamam ben şahsen. Gülerler adama. Günümüzde 120 Hz artık standartlaştı 10.000 TL'lik telefonların ekranı bile 120hz hadi biraz daha düş en az 90 Hz
Hz kriterine takılan birisi değilim hocam o olmadan olmaz gibi bir şey değil benim için ki zamanında 90 Hz telefonda kullandım şu an tekrar 60 Hz kullanıyorum önemli değil benim için.

Hz kriterine takılan birisi değilim hocam o olmadan olmaz gibi bir şey değil benim için ki zamanında 90 Hz telefonda kullandım şu an tekrar 60 Hz kullanıyorum önemli değil benim için.

Örnek verdim sadece tek fark bu değil birçok yandan S24FE çok daha iyi araştırırsan sende görebilirsin. Ama ben 60 Hz bir telefon kullandığımda kasıyor gibi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı