Valorant 0xc0000005 hatası

WARMACHİNEFURY

Femtopat
Daha fazla  
  • Windows 10 20H2.
  • AMD Ryzen 3500X.
  • GTX 1660 Super.
  • 8x2 XLR8 RAM.
  • Prime B450M-A II.

Valorant'ı açmaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum. Process Monitor ile taradığımda wow64.dll dosyası bozuk diyor.

Bu hatayı NVIDIA Experience'te bile farklı kodla almaya başladım. Uygulamayı silip yükleyerek bir defaya mahsus olarak girebiliyorum onun dışında hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Uygulamayı kaldırmak istediğimde ise yine bu hatayı veriyor ve hiçbir şekilde silmeyi de başaramıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Adsız.png

Rapor oluşturur musun? İşletim sistemin güncel mi? Varsa antivirüs yazılımlarını geçici bir süreliğine devre dışı bırak.

Rapor oluşturur musun? İşletim sistemin güncel mi? Varsa antivirüs yazılımlarını geçici bir süreliğine devre dışı bırak.

Raporu doğru alamamışsınız, önce Capture Events'i açın sonrasında oyunu başlatın. Ek olarak soruma cevap vermediniz ama, antivirüs yazılımı kullanıyor musunuz?

Raporu doğru alamamışsınız, önce capture Events'i açın sonrasında oyunu başlatın. Ek olarak soruma cevap vermediniz ama, antivirüs yazılımı kullanıyor musunuz?

Antivirüs programı kullanmıyorum. Tekrar yaptım videoda olduğu gibi umarım bu sefer olmuştur.

Olay görüntüleyicisi raporu düşüyorsa paylaşır mısınız? @Bora Dere hocam bakabilir misiniz?

Olay görüntüleyicisi raporu düşüyorsa paylaşır mısınız? @Bora Dere hocam bakabilir misiniz?

"2021-05-03t19:39:39Z sırasındaki yeniden başlatma için yazılım koruması servisi başarıyla zamanlandı. Neden: Rulesengine." Genel yazan kutucuktaki gelen metin bu, burası doğru yer mi?

Sistemde depolama birimi olarak ne var? HDD var sanırım. HD Tune Pro ile quick scan kapalı şekilde hata ve sağlık taraması yapın. Kayıt defterinde herhangi bir anahtarla oynadınız mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı